končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Tatiana M. (cukricek123) ID 29898 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Šamrole[ recept č. 3498 zo dňa 6.1.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 50dkg hl.muky, 2 palmariny, 10PL kyslej smotany, stipka soli. Plnka: 7 bielkov, 49dkg jemneho krystaloveho cukru, 2Pl octu. POSTUP PRÍPRAVY zo surovin spracujeme cesto, zabalime do folie a nechame v chladnicke do druheho dna. Na druhy den cesto rozdelime na 6 casti a postupne ich vyvalkame na hrubku 0,5 mm (asi ako na slize) potom si to radielkom narezeme na 3x20cm a natacame na trubicky. Ukladame na vodou vyplachnuty plech a pecieme pri 220 kym sa nedvihnu potom znizit na 180 a dopiect do bledoruzova. Nechat trochu vychladnut a dat dole z trubiciek. plnit vyslahanym snehom. Snech: z bielkov uslahat tuhu sneh pridat cukor potom ocot a potom slahat ned parov asi 30 minut.Cukrarskym vreckom naplnit trubycka a vrch pocukrovat.DOBRU CHUT |
Tatiana M. (cukricek123) ID 29898 (7.1.2008, 11:25) |
Ahojte ten ocot sa tam dava aby bielky dobre drzali svoj tvar a bol sneh pevnejsi a netiekol. Erika tie trubicky dostat kupit domacich potrebach ,ako aj ostatne formicky |
ODPOVEDAŤ |
Erika M. (murka1) ID 25512 (7.1.2008, 12:05) | ||
ďakujem | ||
ODPOVEDAŤ |
Anna R. (Anci1i) ID 16868 (7.1.2008, 11:10) |
Ahojte maminy. Načo sa do ušľahaných bielkov dáva ocot? |
ODPOVEDAŤ |
Erika M. (murka1) ID 25512 (6.1.2008, 16:20) | |
mňam, musím vyskúšať, len nemám tie trubičky Dostať ich niekde kúpiť? | |
ODPOVEDAŤ |