. .. .. .. .. .. .
. .

Harlekýn - RECEPT 4338

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 9688 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)


Harlekýn


[ recept č. 4338 zo dňa  ]


Harlekýn


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 4 vajcia (ak kúpite také malé ako ja, budete mať takúto nízku piškótu :o ), 4 PL práškového cukru, 1/2dl oleja, 3PL polohrubej múky, 1 a 1/2 PL kakaa
Tmavá plnka: 2dl mlieka, 100g čokolády, 31g masla
Biela plnka: 3dl mlieka, 200g Cery, 100g masla, 1 vanilínový cukor, 90g kryštálového cukru


POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: Vymiešame žĺtky s cukrom, primiešame ostatné suroviny a nakoniec opatrne sneh z bielkov. Upečieme.
Na cesto navrstvíme tmavú, potom bielu plnku a posypeme čokoládou, grankom alebo zalejeme čokoládovou polevou.
Tmavá plnka: Suroviny rozpustíme - nesmú vrieť a v mixéri mixujeme 3 minúty. Vyšľahanú hmotu necháme 5-6 hodín v chladničke, najlepšie cez noc. Potom vyšľaháme do zhustnutia.
Biela plnka: Postupujeme rovnako ako pri tmavej plnke
<< velkonočny veniec | Harlekýn | Šľahačkovo-marhuľový zákusok >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lucia S. (Lucinečkaa) ID 85104, mimibazar.sk/lucineckaa (23.3.2014, 20:52)
(kytara)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu