. .. .. .. .. .. .
. .

Kapustovo-mäsový nákyp - RECEPT 343

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633
.
mimibazar.sk/emka
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.8.2005
Naposledy: 12.12.2015 7:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 204
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 12
RECEPTY 496
NÁVODY 12

MLETÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


Kapustovo-mäsový nákyp


[ recept č. 343 zo dňa  ]


Kapustovo-mäsový nákyp


POTREBNÉ PRÍSADY

Asi 1 kg hlávka kapusty * mleté mäso * 3 cibule * 2 rajčiny * kyslá smotana * 2 vajíčka * soľ * MČK * sladká paprika * bobkový list * kmín * olej na dno pekáčika

POSTUP PRÍPRAVY

Maminky, tento recept vyskúšajte, jedlo je vynikajúce, jednoduché a lacné.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. Do jenskej misy dajte trocha oleja.


2. Na dno poukladajte zopár kapustných listov.


3. Vo väčšej panvici osmahnite na oleji cibuľu,


4. pridajte mleté mäso,


5. a okoreňte: dala som 2 ks bobkov list, mleté čierne korenie, kmín, trocha zázvoru a nastrúhala som muškátový oriešok.


6. Mäsko nechajte dusiť, a zatiaľ si nakrájajte kapustu na pásiky.


7. Mäso duste asi 20 minút, dovtedy ste nakrájali kapustu a pridajte ju k mäsu, duste asi 15 minút. Netreba dlho, všetko budete zapekať celú hodinku pri 220 stupňoch.


8. Na kapustné listy preložte polovicu mäsovo-kapustnej zmesi.


9. Na to naukladajte rajčiny, ktoré môžete kľudne vynechať, ale sú tam naozaj výborné.


10. .... a prikryte druhou polovicou zmesi.


11. V mise si rozmiešajte kyslú smotanu s vajíčkami, osoľte, okoreňte a ak chcete, pridajte trocha mletej papriky.


12. Nalejte do pekáča. Pečte hodinu, prikryté alobalom. Pred koncom pečenia odstráňte alobal a nechajte zapiecť do zlata.


13. Po hodine pečenia.


14. Servírujte so zemiakmi, tatarskou, zeleninou alebo sterilizovanými papričkami.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Zapečené syrové valčeky | Kapustovo-mäsový nákyp | Tvarohová nátierka s cibuľou a kôprom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (7.3.2009, 12:48)
:-)a uz aj to papame a je to vinikajuce,bozske,suprove...proste mnamkaaaaaaaaaa ze az (pl) (clamp)dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (7.3.2009, 9:55)
marcelka (L) (L) (L),presne take nieco tu cely cas hladam (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y),to je super inspiraaaaacia,dnes urobiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. |:o)mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam (pl)diky (L)
ODPOVEDAŤ
Silvia O. (silviao) ID 10893 (18.9.2007, 14:03)
veľmi zaujímavý receptík,určite ho vyskúšam (Y) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Michaela U. (miu) ID 1384, mimibazar.sk/miu (18.9.2007, 14:00)
jeeeeeeeeej, Macka, prave sme dojedli, je to fajinske (Y) dakujem aj za ine recepty, vzdy viem kde najdem nieco super (F) (D)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu