
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
NÁTIERKY |
Eva P. (hugino) ID 14163 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Bryndzová nátierka s redkvičkami[ recept č. 33959 zo dňa 7.11.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 bryndza, cca 100-125 g rastlinného masla, 4-5 redkvičiek, mletá červená paprika na dochutenie POSTUP PRÍPRAVY 1. Zmiešame spolu bryndzu s maslom a 1-2 lyžičkami mletej papriky. 3. Redkvičky umyjeme a nastúhame na drobno. Pridáme k byrndzovo-maslovej zmesi a spolu dobre premiešame. 4. Podávame s čerstvým pečivom a prípadne ďalšou zeleninou. |
![]() | Darina B. (danda3) ID 104195 (10.11.2010, 22:16) |
Evka, strúhané reďkovky som dala do tvarohovej nátierky, ale vyskúšam aj Tvoju verziu, bryndzu milujem. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (7.11.2010, 18:18) |
bryndzovú nátierku mám rada, ale s redkvičkami som ju ešte neskúšala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Eva P. (hugino) ID 14163, mimibazar.sk/hugino (7.11.2010, 19:03) |
No mňa inšpirovala sestra, keď robila raz šunkovú nátierku a dala tam nastrúhanú redkvičku a strašne dobre to chutilo. No a potom raz, keď dcéra nechcela zjesť celú redkvičku, tak ma napadlo ju tiež nastrúhať a pridať do bryndzovej nátierky, ktorú má rada - a čuduj sa svete, zjedla to. ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |