
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Petra G. (Pat) ID 9688 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Perníkový závin bez tuku[ recept č. 3369 zo dňa 26.12.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 300g hladkej múky, 250g práškového cukru, 2PL medu, 2PL mlieka, 2PL instantnej kávy, 1 vajce, 1PL rumu, 1PL kakaa, 1 kypriaci prášok POSTUP PRÍPRAVY Zo všetkých surovín vypracujeme cesto, ktoré rozdelíme na dve časti. Každú časť vyvaľkáme, potrieme slivkovým lekvárom (400g), husto posypeme mletými vlašskými orechami (150g), zrolujeme, potrieme vajcom a pečieme pri teplote 170°C cca 10 minút a ďalej pri teplote 90°C dopečieme cca 20 minút. |