
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Danka L. (dankachino) ID 168230 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Ovocne rezy pod snehom[ recept č. 32640 zo dňa 10.10.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 150 g rastlinneho tuku, 100 g praskoveho cukru, 5 zltkov, 1 balicek prasku do peciva, 250 ml mlieka, 300 g polohrubej muky, 2 pohare zavaranych broskyn (moze byt aj ine ovocie), nasekane vlasske orechy na posypanie\\r\\nSneh: 5 bielkov, 250 g praskoveho cukru POSTUP PRÍPRAVY Rastlinny tuk vyslahame s praskovym cukrom a zltkami, pridame mlieko a muku preosiatu s praskom do peciva. Podla potreby dolejeme este trochu mlieka, aby sa cesto dalo dobre rozotriet na plech.\\r\\nZavarane ovocie nechame odkvapkat na sitku a poukladame ho na cesto. Pecieme vo vyhriatej rure pri teplote 180 C asi 25-30 min.\\r\\nZ bielkov a cukru vyslahame sneh, ktory rovnomerne rozotrieme na upeceny kolac. Povrch posypeme posekanymi orechmi a prudko zapecieme pri teplote 180 C (cca 7-10 min) |
![]() | Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (13.10.2010, 9:42) |
Mňamky ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (10.10.2010, 21:36) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |