. .. .. .. .. .. .
. .

Šamrolky - RECEPT 3258

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 207 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Šamrolky


[ recept č. 3258 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Ahojte vsetci :)

Hladam, hladam, ale nic nenachadzam :(


POSTUP PRÍPRAVY

Zhanam recept na samrolky. Nemate nahodou niekto odskusany recept na klasicke samrolky plnene snehom?

Dakujem za kazdy recept.

D.
<< Orechovo-karamelové košíčky | Šamrolky | Jahodový zákusok >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Helena J. (cuckaf) ID 63725 (4.8.2009, 14:13)
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6949
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6690
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3498
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9466
ODPOVEDAŤ
Daniela K. (2dendy) ID 207 (16.12.2007, 19:37)
Dakujem kocky, ste zlate (Y)
Tatianka, ked nahodis postup vyskusam :-)
Zboznujeme samrolky, ale keby sme ich mali kupovat v cukrarni, tak ich asi vykupime a nedoplatime sa :D

Este raz dakujem vsetkym :-)

D.
ODPOVEDAŤ
Tatiana M. (cukricek123) ID 29898 (16.12.2007, 17:41)
Ja mam jeden velmi dobry a jednoduchy recept na samrony a peciem to aj na svadby a su dobre a nestvrdnu. 1/2 KG palmarin nie ine , 1/2 kg hl. muky, 10 zarovnanych pl pochutkovej smotany stipka soli. Vypracovat cesto nechat celu noc v chladnicke zakrite foliou,aby nezaschlo . Na druhy den si to rozdelim asi na 5 casti a vygulam na tenko skoro ako na slize ,malinko hrubsie asi 30/3 cm natocim na trubicku a upeciem pri 200 do bledoruzova. Potom plnim snehom na jedno bielko 7 dg kr. cukru slaham nad parou asi 20 minut na tuto davku trubiciek potrebujem asi 6 bielkov a je to asi 50 ks trubiciek. BUDEM ICH V STREDU ROBIT POTOM DAM AJ FOTO A RECEPT NA MMB.
ODPOVEDAŤ
Emilia L. (carmen0202) ID 106692 (3.8.2009, 13:58)
IDEM ICH SKUSIT,DUFAM,ZE SA MI PODARIA A BUDU MNAM MNAM (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana F. (funfalkova) ID 14554 (16.12.2007, 16:27)
Ja mám od cukrárky tento a to cesto je fakt lepšie ako kúpené lístkové, len je robota:
1.cesto: 20 dkg hl. špeciál, 3 žĺtka, 1PL ocot, 1 PL rum, 1MP olej, štipka soli.
2.cesto: 10 dkg hl. špeicál, 25 dkg maslo.
Cesta vypracujeme. Prvé cesto vyvaľkáme na menší štvorec a vložíme doň druhé cesto, ktoré je ako kocka. Zakryjeme ho prvým . Dáme do chladničky stuhnúť. Potom rozvaľkáme a znovu poskladáme ako lístkové cesto. Necháme v chladničke 15-20 min. Kým nestuhne. Postup opakujeme tri krát.
Potom rozvaľkáme na tenučko a radielkom robíme pásy, ktoré obtáčame na trúbičky a pečieme.
Nad parou vyšľaháme bielka a plníme. Na 1 bielok ide 10 dkg cukru. Ja dávam tuším 3 bielky. (L)
ODPOVEDAŤ
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (16.12.2007, 15:46)
http://www.webholder.szm.sk/samrole_s_originalnou_cukrarskou%20penou.htm čo toto? :^)
ODPOVEDAŤ
Daniela K. (2dendy) ID 207 (16.12.2007, 15:48)
Jej, dakujem :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu