
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Norbert N. (taso) ID 6574 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Kura na spôsob kačky[ recept č. 3252 zo dňa 15.12.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY Kura,kyslá sudová kapusta,soľ, čierne pivo,maslo POSTUP PRÍPRAVY Kura umyjeme a naplníme kyslou sudovou kapustou.Vložíme do zapekacej misy,posolíme,poukladáme 2-3plátky masla a zalejeme asi 1,5 dcl čiernym pivom.Vložíme do rúry a pečieme pri teplote 200stupňov. Asi po 10 minútach opäť polejeme asi 1,5dcl piva, počas pečenia potierame kuriatko výpekom. Kuriatko chytí skaramelizovanú farbu. Podávame s knedľou a kapustou udusenou v kuriatku a výpekom. Kura chytí chuť pečenej kačky. Celá príprava trvá 5 minút. Z piva Vám ostane ešte aj po dobrom obede.DOBRÚ CHUŤ!! |