
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POLIEVKY |
Jarmila B. (vendula) ID 7532 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Sedliacka kapusta[ recept č. 3231 zo dňa 14.12.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500g bravcoveho masa (stehno), 500g kapusty (moze byt aj viac), cibula pod maso, rajcinovy pretlak, bobkovy list, korenie - cierne, hnede, nove POSTUP PRÍPRAVY Je to velmi jednoduche a je toho vela. Samostatne sa udusi maso a samostatne sa udusi kapusta. Maso mozete ochutit vselijakym korenim, ktore doma najdete. Kapusta sa dusi s bobkovym listom. Ked uz je maso aj kapusta makke, spoja sa do jedneho hrnca a prida sa pretlak. Necha sa prevriet a ochuti sa. Moze sa pridat aj ocot. Jedava sa s chlebom. Varievala to moja babina, ked ma chcela potesit, ale obcas sa to vyskytlo aj v jedalni ZS. |
Marcela B. (maba2204) ID 3556 (1.6.2012, 13:24) |
Jarmilka to milujem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |