končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
POLIEVKY |
Jarmila B. (vendula) ID 7532 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Sedliacka kapusta[ recept č. 3231 zo dňa 14.12.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500g bravcoveho masa (stehno), 500g kapusty (moze byt aj viac), cibula pod maso, rajcinovy pretlak, bobkovy list, korenie - cierne, hnede, nove POSTUP PRÍPRAVY Je to velmi jednoduche a je toho vela. Samostatne sa udusi maso a samostatne sa udusi kapusta. Maso mozete ochutit vselijakym korenim, ktore doma najdete. Kapusta sa dusi s bobkovym listom. Ked uz je maso aj kapusta makke, spoja sa do jedneho hrnca a prida sa pretlak. Necha sa prevriet a ochuti sa. Moze sa pridat aj ocot. Jedava sa s chlebom. Varievala to moja babina, ked ma chcela potesit, ale obcas sa to vyskytlo aj v jedalni ZS. |
Marcela B. (maba2204) ID 3556 (1.6.2012, 13:24) |
Jarmilka to milujem .Tiež som ten receptík "zdedila" po babičke (niekedy dávam namiesto pretlaku paradaky pokrájané ) mňam.... s čerstvým chlebíkom - juj dala by som si |
ODPOVEDAŤ |