končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
ZVERINA |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)Horčicové medajlónky[ recept č. 32017 zo dňa 25.9.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY mäsko z diviny, plnotučná horčica, soľ, korenie na divinu, cibuľa, čierne mleté korenie, majoránka, cesnak, červená paprika mletá, vývar POSTUP PRÍPRAVY Mäsko nakrájame na plátky, mierne vyklepeme, osolíme, okoreníme, natrieme horčicou a necháme aspoň pol hodinku odležať v chlade (môže byť aj dlhšie). Na oleji popražíme cibuľu, pridáme čierne mleté korenie, majoránku, cesnak na plátky, červenú papriku. Vložíme mäsko, opečieme, podusíme, prípadne podlejeme vývarom. Dobrú chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Mäsko nakrájame na plátky Osolíme a okoreníme z oboch strán, najlepšie čerstvo namleté :) Jemne cez vrecúško naklepeme Z každej strany potrieme horčicou a necháme odležať :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |