
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
NÁTIERKY |
Miinka K. (miinka) ID 45774 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Pesto z rukoly[ recept č. 31918 zo dňa 22.9.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 100 g rukoly, 50 g píniových orieškov, šťava z 1/2 malého citrona, za hrsť nahrubo nastrúhaného parmezánu, 15 PL extra panenského olivového oleja, soľ POSTUP PRÍPRAVY 1. Lístky rukoly dobre premyjeme, rozložíme na čistú kuchynskú utierku/papierové utierky a usušíme. 2. Do nádoby dáme všetky suroviny okrem citronovej šťavy a ponorným mixérom pomixujeme na kašu. 3. Potom ochutnáme, prisolíme ak treba, pridáme citronovú šťavu a ešte zo 2 PL oleja. 4. Ešte raz pomixujeme, aby sa zmiešali suroviny. 5. podlľa chuti solíme, môžeme pridať ešte citr. šťavu a olej. Namiesto píniových orieškov som už použila aj lieskové, aj vlašské, bolo to ok. Namiesto rukoly môžete použiť iné bylinky: žeruchu, petržlen, špenát a typicky bazalku. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (2.9.2011, 12:54) |
super receptík ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (22.9.2010, 20:13) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Gabriela J. (gabi1977) ID 1503 (22.9.2010, 14:30) |
a mne prosim povedzte, naco take pesto pouzivate ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (22.9.2010, 19:45) |
AHoj! môžeš ním natrieť napríklad aj kuracie plátky, na to dať šunku, preložiť, opiecť, dať zapiecť... alebo opečieš kuracie mäsko nakrájané na rezance/kocky, pridáš pesto, premiešaš, zaleješ smotanou a ešte povaríš.....alebo akékoľvek mäsko najrpv natrieť pestom a potom opekať.... dochutiť ním ryžu.... tiež na zdobenie hustejších polievok... na zapekané bagety... pizzu........ ja neviééém: pomôžte mi ešte ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Gabriela J. (gabi1977) ID 1503 (28.9.2010, 10:48) | |
vyzera, ze je to vsestranna "vecicka" .Dakujem krasne za radu, vyskusam to s tym maskom ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (28.9.2010, 19:41) | ||
![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (22.9.2010, 14:02) |
Ja som robila pesto z bazalky, ale toto tiez vyzera chutne a zaujimavo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (22.9.2010, 14:15) |
![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |