. .. .. .. .. .. .
. .

Tutto Pesto - RECEPT 30645

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

NÁTIERKY

ID 62155 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Tutto Pesto


[ recept č. 30645 zo dňa  ]


Tutto Pesto


POTREBNÉ PRÍSADY

cerstve listy bazalky, parmezan, piniove oriesky, olivovy olej,tekvicovy olej,sol,korenie,stipka muskatoveho orieska

POSTUP PRÍPRAVY

x

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

potrebne ingrediencie
Bazalku oplachneme pod tecucou vodou, vysusime,rozmixujeme , prelozime do maziarika. Ked ju dostaneme ako tak do kasovitej podoby, pridame rozmxovane oriesky a dalej tlcieme a tlcieme....potom pridame syr,pomaly pridavame olej( ca.2 PL) a 1/2 PL tekvicoveho oleja-nemusi byt az ho nemate,osolime a okorenime podla potreby. Ja som mala 60 g bazalky,orieskov som dala 3 PL a syra tiez tak 3-4 PL. Toto mnozstvo je orientacne.Kto uz jedol pesto, vie ako chuti,takze si to upravite podla seba. Pesto Genovese je cisto len z oleja,bazalky,orieskov a parmezanu.Moj syr tiez nebol cisty parmezan. Dala som tekvicovy olej lebo je fantasticky!!!!! Existuje velmi vela roznych inych receptov na Pesto, kde sa dava aj cesnak,alebo olivy....


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< pre kolegyňu | Tutto Pesto | Bruschetta s paradajkami a mozarelou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Katarina I. (Kaatkaa007) ID 121885 (27.6.2011, 18:44)
Marti, to pesto aj nejako sterilizujete? uskladňujete si ho aj na zimu? Viem že v ladničke vydrží asi tyždeň a niektorý ho aj zamrazujú ale to už nemá takú dobrú chuť a hlavne farbu. Poradíte mi prosím. Ďakujem
ODPOVEDAŤ
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (2.7.2011, 11:03)
Nie Katka,robim ho v malej davke.V chladnicke vydrzi tak do 2 tyzdnov cerstve!!!Casto ho pouzivam na paradajky s mozarelou, super kombinacia!!! (Y) (Y) (Y) (hello)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (19.8.2010, 13:12)
ja len dodam,ze piniove oriesky su dost drahe 8-| a daju sa chutovo nahradit olupanymi poletymi madlami.Mam to vyskusae (Y)
ODPOVEDAŤ
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (19.8.2010, 15:15)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)dakujem,ja som tiez nedala cisty parmezan,bol to taky mix parmezanu a dalsich dvoch syrov,len je dolezite aby bol nastruhany uplne na jemnulinko
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (19.8.2010, 11:50)
milujem taketo pesto.... aj vsetky ostatne (zajic) (zajic) (zajic), mne to mama nosila z irska od jamieho olivera a su mnam mnam..... uz odtial odisla tak uz nebudem mat takze spravim.....
ODPOVEDAŤ
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (19.8.2010, 14:07)
(L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (19.8.2010, 9:38)
Ok, už to vidím, Marti, :-D Pôvodne som si myslela, že to je nejaká kupovaná pasta. Si šikulka. (Y)
ODPOVEDAŤ
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (19.8.2010, 9:40)
Ivanka dakujem, da sa to aj kupit ,najcastejsie pod nazvom Pesto Genovese.
Ja si pestujem na zahradke bazalku,tak si vzdy trochu utlciem cerstveho pesta.
Casto bazalku pouzivam na paradajky.... (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu