končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
HUBY |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)Hubový boršč[ recept č. 31881 zo dňa 21.9.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY cca 100g prerastenej slaninky, 1 veľká cibuľa, 5 zemiakov, 1 väčšia mrkva, 1 petržlen, kúsok zeleru, cca 2 hrste sušených húb, aké máme, 1 konzerva sterilizovaných šampiňónov, cca 1kg kyslej kapusty (kto nemá rád, môže uvariť z hlávkovej, tým pádom sa to všetko uvarí v jednom hrnci), cca 150g uvarenej červenej repy alias cvikle, 1 čili paprička, môže byť sušená, soľ, solčanka, drvená rasca, olej - môže byť aj domáca bravčová masť, stačí trošku, kyslá smotana, v pôvodnom recepte boli aj 3 PL kečupu (alebo rajčinového pretlaku), ja som nemala, takže až nabudúce, ak nezabudnem. POSTUP PRÍPRAVY Tento recept som objavila v najnovšom čísle časopisu Pošli recept a nedal mi spať, kým som ho s menšími úpravami neuvarila a neľutujem, je fantastický a dúfam, že sa pani Boženka nebude hnevať, keď ho tu uverejním, pretože by bola škoda nepodeliť so oň s Vami. Varila som ho u maminy, ktorá mi asistovala a degustovala, fotky nie sú najlepšie, pretože som fotila večer pri umelom osvetlení. Postup viď nižšie... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
melania l. (lararuby) ID 130989 (11.11.2010, 6:25) | |
boršče milujem | |
ODPOVEDAŤ |
Darina B. (danda3) ID 104195 (11.11.2010, 21:42) | ||
Ja tie mäsové nemusím, ale tento mi chutil veľmi... | ||
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (11.11.2010, 21:47) | |||
Ja veru aj mäsový a môj vie uvariť parádny,musím ho už nahovoriť,dlho nebol | |||
ODPOVEDAŤ |
Silvia S. (silwik) ID 21018, mimibazar.sk/silwusa (25.9.2010, 23:12) | |
jééééééééééééééžiš, ja som vedela, že zas tu bude niečo dobré hubové...zas slintám, Dari, nenič ma .... | |
ODPOVEDAŤ |
Darina B. (danda3) ID 104195 (20.10.2010, 18:58) | ||
Si podarená, uvarím a pošlem Ti, čo ty na to? | ||
ODPOVEDAŤ |
Silvia S. (silwik) ID 21018, mimibazar.sk/silwusa (21.10.2010, 21:50) | |||
móóóóóžeš | |||
ODPOVEDAŤ |
Eva A. (Eviana) ID 114156 (22.9.2010, 18:45) | |
Darinka... Ty vieš ako na mňa... boršč milujem a huby - veď vieš Prudko jedlá papanica... hneď by som si dala za tanier, aj za dva |
|
ODPOVEDAŤ |
Darina B. (danda3) ID 104195 (22.9.2010, 18:49) | ||
Keď som ho varila, hneď som na Teba myslela a na lievik trúbkovitý, určite ho tam nabudúce vyskúšam, len som ho u maminy nemala... ..dnes som ho uvarila doma chlapom, tak uvidím, aké budú reakcie, lebo klasický boršč u nás nešiel... | ||
ODPOVEDAŤ |
Eva A. (Eviana) ID 114156 (23.9.2010, 16:36) | |||
Sama som zvedavá... daj určite vedieť čo na to Tvoji chlapi... tie moje paskudy tiež klasický boršč nemusia... tak hádam, keď bude chutiť tým Tvojim, opáčim ho zrobiť aj ja pre mojich | |||
ODPOVEDAŤ |
Darina B. (danda3) ID 104195 (23.9.2010, 17:27) | ||||
Zatiaľ jedol len , chutil mu, Martin ešte dojedal zo včera a ostatných nemám doma, ale Tomášovi by určite chutil, on má také chute ako ja... | ||||
ODPOVEDAŤ |
zuzana b. (Langley) ID 128110 (22.9.2010, 10:43) |
copy paste - pridat k oblubenym, Darinka, |
ODPOVEDAŤ |
Darina B. (danda3) ID 104195 (22.9.2010, 18:42) | ||
A už len navariť, Zuzka, tak nech sa podarí a chutí tak ako nám! | ||
ODPOVEDAŤ |
Dagmar H. (dasula) ID 6034, mimibazar.sk/dasula (21.9.2010, 18:18) | |
tak Darinka, toto raz zase budeme praskat vo svikoch - gulas na kazdy sposob je uuuuzasna lahodka a u teba teda tusim dvojnasobne toto zaradujem do poradovnika, nech uz mam tie slubene dubakyyyy | |
ODPOVEDAŤ |
Darina B. (danda3) ID 104195 (21.9.2010, 20:37) | ||
Som veľmi rada, Dáška, že Ťa zaujal, je to fakt pochúťka, zajtra ho uvarím doma, som zvedavá, čo naň povedia chlapi. Huby môžeš dať akékoľvek, ale s dubákmi to už bude iná káva teda boršč, chcela som napísať.. | ||
ODPOVEDAŤ |
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (21.9.2010, 16:59) | |
Darinka, ukladám, veľmi sa mi to pozdáva | |
ODPOVEDAŤ |
Darina B. (danda3) ID 104195 (21.9.2010, 17:03) | ||
Ivanka, som zvedavá, čo naň povieš, my sa ho nemôžeme dojesť, strašne nám chutil, a to ja mäsový klasický boršč nemusím, ale s tými hubami, to je už o niečom inom. | ||
ODPOVEDAŤ |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (21.9.2010, 16:53) | |
no to vyzera velmi dobre Darinka,dokonca by sa to dalo pouzit ako vianocna kapustnica sak to je tusim aj slavnostnejsie | |
ODPOVEDAŤ |
Darina B. (danda3) ID 104195 (21.9.2010, 16:56) | ||
Ja som si dnes aj obed zrušila, pretože som si ho doniesla do roboty a dnes bol ešte lepší. Určite by sa dal uvariť aj na Vianoce, len ja varím kapustnicu podľa mojej babky, inú a tento boršč im budem musieť navariť aj doma, či im bude chutiť, lebo som ho domov nedoniesla, musím uvariť cez víkend druhý... | ||
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (21.9.2010, 16:49) | |
prečooo kyslá kapusta - ale veď OK ja to beriem, moj manžel by si určite na tom zgustol to ja len doma odmietam variť z kyslej kapusty chi - neber to osobne Darinka .. inak vyzerá super | |
ODPOVEDAŤ |
Darina B. (danda3) ID 104195 (21.9.2010, 16:51) | ||
Veď môžeš uvariť aj z hlávkovej, špeciálne pre Teba som to tam napísala... ...alebo smotanu môžeš dať do celého boršču, nielen na koniec...veď ja to beriem, ani mne všetko nechutí... | ||
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (21.9.2010, 18:12) | |||
vidííííš no jasne, tak to zjem super nápad - s tou smotanou, keď by som ju tam dala normálka | |||
ODPOVEDAŤ |