
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
HOVÄDZIE MÄSO |
Zuzana V. (Susssan) ID 26357 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) ŤEĽACÍ REZEŇ V ALOBALE[ recept č. 3095 zo dňa 4.12.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY Huby, 10 g cibule, soľ, rasca, 5 g oleja, 80 g teľacieho mäsa zo stehna, 1 plátok šunky, mleté čierne korenie, alobal POSTUP PRÍPRAVY Očistené, umyté huby pokrájame a udusíme na oleji s cibuľou. Mäkké huby osolíme, okoreníme rascou. Alobal potrieme olejom, dáme naň okorenený naklepaný teľací rezeň, potom plátok šunky a navrch navrstvíme udusené huby. Alobal pevne zabalíme, dáme na plech a pečieme v rúre asi 30 minút. Každú porciu zabalíme do alobalu zvlášť. |