
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POLIEVKY |
Zuzana V. (Susssan) ID 26357 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Podlupka[ recept č. 3089 zo dňa 4.12.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY Karelábové listy (20-30), cviklové listy, kapustové, kelové, z redkvičky a šalátové listy, 4 deka múky - hladkej, 1 pl vegety, soľ, mleté čierne korenie, 1dc smotany, vývar z údeného mäsa, cesnak, zápražka. POSTUP PRÍPRAVY Karelábové listy obaríme a všetky nakrájame na drobno. Medzitým sa varí vývar s cesnakom - prvé hodíme karelábové listy, potom všetky ostatné a ako posledné šalátové listy. Asi po pol hodine pridáme zápražku, vegetu, mleté čierne korenie, zjemníme smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali múku. Podľa chuti možno pridať aj šťavu z citróna. |