
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zuzana V. (Susssan) ID 26357 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) SELSKÉ ZEMIAKY[ recept č. 3087 zo dňa 4.12.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Pre 2 osoby:1/2 kg zemiakov, masť, alebo maslo, 1/2 veľkej cibule, pór, cesnak, kyslé uhorky, 10 dkg šunky, korenie na americké zemiaky, bôbkový list, kmín, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY 1. Zemiaky olúpeme, umyjeme a nakrájame na tenké plátky. Dáme variť do slanej vody, keď začnú vrieť, zlejeme ich. Cibuľu pokrájame na drobno, pór na kolieska, šunku na kocky. 2. Na panvici rozohrejeme masť, vložíme zemiaky. Osolíme, opepríme, pokmínkujeme, pridáme cesnak a korenie na americké zemiaky. 3. Keď sa zemiaky začínajú opekať a chytať farbu, pridáme cibuľu, pór, šunku a kyslé uhorky nakrájané na tenké kolieska. 4. Keď sú zemiaky do zlata opečen= a prísady zmäkli a trochu sa opiekli, odstavíme, rozdelíme na taniere a posypeme čerstvou petržlenovou vňaťou. |