. .. .. .. .. .. .
. .

Chrumkavý pečený pstruh v zemiakovom cestíčku - RECEPT 30820

Anna L. (anka29) ID 111855
mimibazar.sk/anka29
Oblasť: Spišská Nová Ves
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 8.9.2009
Naposledy: 11.11.2023 22:36
Aktualizácia: 11.6.2014 7:11
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 26
RODINNÉ FOTOGRAFIE 85
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 392
NÁVODY 0

RYBY A DARY MORA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Chrumkavý pečený pstruh v zemiakovom cestíčku


[ recept č. 30820 zo dňa  ]


Chrumkavý pečený pstruh v zemiakovom cestíčku


POTREBNÉ PRÍSADY

pre dve osoby: 2 ks pstruhy, soľ, mčk, šťava z pol citróna....zemiakové cestíčko: 2 zemiaky, 3 strúčiky cesnaku, trocha mlieka cca 3 PL, 1 ML vegeta, 4 PL polohrubá múka, mčk podľa chuti, 2 vajcia

POSTUP PRÍPRAVY

Jednoduchá príprava, pstruha si namočíme do mliečka s vodou v pomere 1:1, aby sme odstránili rybací pach, osolíme, okoreníme a pokvapkáme šťavou z pol citróna. Pripravíme cestíčko a obalené pstruhy v polohr. múke obalíme v cestíčku z oboch strán a dáme piecť do vyhriatej rúry z každej strany cca 30 minút do chrumkavá. Super chutná špecialita a pritom veľmi veľmi sýta.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


...pstruhy si namočíme do vody s mliekom v pomere 1:1 aby sme odstránili rybí pach...na takých 15 minút minimálne


..všetky suroviny na cestíčko spojíme a vytvoríme takú vláčku hmotu ako keby ste šli piecť zemiakové placky


...pstruhy odkvapeme na papierovej utierke, osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou, z oboch strán obalíme v polohrubej múke...a šup do cestíčka


...krásne obalíme vcestíčku, múka nám zabezpečí že cestíčko pekne drží na rybke a dáme piecť do vyhriratej rúry na 180 st. 30 minút z vkaždej strany...položila som ich na papier na pečenie, ktorý som trocha pokvapkala olejom....


..krásne upečené...šup na tanier a papať...ako prílohu sme robili hranolčeky, ale je to veľmi sýte jedlo, takže nebolo ani treba



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Polievka zo zeleného hrášku s pažítkou a domácimi syrovými haluškami | Chrumkavý pečený pstruh v zemiakovom cestíčku | Dvojfarebný škoricovo-kokosový koláčik >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu