melania l. (lararuby) ID 130989 |
|
Oblasť: Banská Bystrica |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 5.1.2010 |
Naposledy: 25.2.2024 8:26 |
Aktualizácia: 14.11.2012 20:35 |
|
|
|
| kristína s. (nigina) ID 32120 (11.8.2010, 11:59) |
Melanka, ty máš fakt výborné nápady s týmito záhradnými produktmi Listy a stopky sušíš osve, však? a ako sa to potom usušené skladuje? v nejakom plátenom vrecku, či v pohároch? škoda, že nemám záhradu |
ODPOVEDAŤ |
| | melania l. (lararuby) ID 130989 (11.8.2010, 17:43) |
Kristínka,potom to mám v dozičkách zo skla normálne na polici.Tak isto suším aj plátky papriky,ked mi vädne a nemá ju kto zjesť.Potom vylepšujem vývary. |
ODPOVEDAŤ |
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (10.8.2010, 17:19) |
Melanka,výborný nápad, ja zvyknem zeler presypávať soľou v zaváracích pohároch. Potom len uzavriem, vydržia veľmi dlho,voňajú ako čerstvé |
ODPOVEDAŤ |
| | melania l. (lararuby) ID 130989 (10.8.2010, 18:18) |
Ivka ,máš ich potom v špajzi alebo v chladničke? |
ODPOVEDAŤ |
| | Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (10.8.2010, 19:30) |
Melanka, mám ich v špajzi, tá soľ zeler zakonzervuje. |
ODPOVEDAŤ |
| | | | melania l. (lararuby) ID 130989 (10.8.2010, 19:49) |
Ja viem,že soľ je konzervant,ale nevyšedivie v tom pohári? |
ODPOVEDAŤ |
| | | | Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (11.8.2010, 10:05) |
Zeler trochu pustí šťavu, ale to myslím nie je závada,ja ho potom trochu opláchnem a môže ísť do polievky. |
ODPOVEDAŤ |
| | | | | | melania l. (lararuby) ID 130989 (25.8.2010, 6:39) |
jasné,že nie je,Ivka |
ODPOVEDAŤ |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (10.8.2010, 12:27) |
tie stonky ostanú vcelku a potom ich tak pridávať do jedla? sušila som doteraz len listy a toto sa mi pozdáva |
ODPOVEDAŤ |
| | melania l. (lararuby) ID 130989 (10.8.2010, 18:17) |
potom dávam do polievok aj namiesto buľvy,Irenka |
ODPOVEDAŤ |