melania l. (lararuby) ID 130989 |
 |
Oblasť: Banská Bystrica |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 5.1.2010 |
Naposledy: 28.7.2024 12:32 |
Aktualizácia: 14.11.2012 20:35 |
|
|
|
 | kristína s. (nigina) ID 32120 (11.8.2010, 11:59) |
Melanka, ty máš fakt výborné nápady s týmito záhradnými produktmi Listy a stopky sušíš osve, však? a ako sa to potom usušené skladuje? v nejakom plátenom vrecku, či v pohároch? škoda, že nemám záhradu  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (11.8.2010, 17:43) |
Kristínka,potom to mám v dozičkách zo skla normálne na polici.Tak isto suším aj plátky papriky,ked mi vädne a nemá ju kto zjesť.Potom vylepšujem vývary.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (10.8.2010, 17:19) |
Melanka,výborný nápad, ja zvyknem zeler presypávať soľou v zaváracích pohároch. Potom len uzavriem, vydržia veľmi dlho,voňajú ako čerstvé  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (10.8.2010, 18:18) |
Ivka ,máš ich potom v špajzi alebo v chladničke?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (10.8.2010, 19:30) |
Melanka, mám ich v špajzi, tá soľ zeler zakonzervuje.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (10.8.2010, 19:49) |
Ja viem,že soľ je konzervant,ale nevyšedivie v tom pohári?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | |  | Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (11.8.2010, 10:05) |
Zeler trochu pustí šťavu, ale to myslím nie je závada,ja ho potom trochu opláchnem a môže ísť do polievky.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | | |  |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (25.8.2010, 6:39) |
jasné,že nie je,Ivka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (10.8.2010, 12:27) |
tie stonky ostanú vcelku a potom ich tak pridávať do jedla? sušila som doteraz len listy a toto sa mi pozdáva  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (10.8.2010, 18:17) |
potom dávam do polievok aj namiesto buľvy,Irenka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |