. .. .. .. .. .. .
. .

Bulgurové kari rizoto s hráškom a tofu - RECEPT 30263

Martina P. (Mata406) ID 48300
.
Oblasť: Hlohovec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.6.2008
Naposledy: 22.12.2024 11:16
Aktualizácia: 27.11.2016 11:34
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 15
RODINNÉ FOTOGRAFIE 163
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 280
NÁVODY 0

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Bulgurové kari rizoto s hráškom a tofu


[ recept č. 30263 zo dňa  ]


Bulgurové kari rizoto s hráškom a tofu


POTREBNÉ PRÍSADY

* 1 1/2 šálky bulgur * 3 šálky vývar *1 cibuľa * 2 strúčiky cesnak * 200g mraz.hrášok * 200g biele tofu * 100g tavený syr bamb.typu * 2 vajíčka * 1 ML kari * vegeta * MČK * 1 ML pr.cukor * 2 vajíčka *

POSTUP PRÍPRAVY

v obr.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

- bulgur zalejeme horúcim vývarom, povaríme pod pokrievkou caa 5 min, odstavíme a necháme dojsť asi 30 min /šálku som použila o objeme 200ml/
- nakrájané tofu na pásiky si zatiaľ dáme marinovať - pokvapeme ho sladkou a klasik sójovou omáčkou, kari korením a vegetou, .... marinujeme 30 min..... to je čas kým budeme mať bulgur pripravený k použitiu
- potom tofu sprudšie poopekáme na troške oleja do chrumkava - opečené vyberieme na tanierik
- vo výpeku si opečieme nakrájanú cibuľu do sklovita /ak treba možme pridať trošku oleja/, po tom pridáme na plátky nakrájaný cesnak a tiež ho opečieme, len čo sa uvoľní voňa
- pridáme hrášok, ochutíme troškou MČK a 1 ML pr.cukru ... zakryjeme pokrievkou, podusíme
- po udusení hrášku, vytlačíme syr a pridáme kari korenie ... najskor premiešame s hráškom kari a potom necháme stopiť syr
- a nakoniec primiešame vopred pripravený bulgur, opečené tofu a všetko riadne premiešame, prehrejeme
- posledný krok ... rozklepneme vajíčka, necháme ich zatiahnuť .. a potom už iba všetko premiešame - tak aby vajká neboli surové
- dobrú chuť :)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Moje francúzke zemiaky - skvelé a šťavnaté | Bulgurové kari rizoto s hráškom a tofu | Čokoládové keksíky - "prstíky " :) >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Ingrid H. (ingrid 49) ID 282096 (13.4.2016, 18:49)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Monika M. (Michalikova) ID 76425, mimibazar.sk/michalikova (8.8.2010, 13:11)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Maťka ja sa skláňam pred Tvojou kreatívnou tvorivosťou skombinovať pre mňa neskombinovateľné.
Ja by som v živote do rizota nedala syr,ani vajíčka mňa by toto proste nanapadlo,no musím to vyskúšať-lebo to vyzerá stráášne dobré,a tiež ďakujem Darinke za objavenie bulguru,lebo my so Samkom ho tiež zbožňujeme. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina P. (Mata406) ID 48300 (8.8.2010, 13:52)
jeej ďakujem Monika, si zlatá (L) (L) (L) - ja som si bulgur tiež strašne obľúbila - malé tiež ľúbia , aj manžel u nás bez komentára a toto mu dokonca strašne chutilo (pl) (pl) (pl) - ono to vyzerá ako taká masa čohosi tento recept, alebo čo ,-) ,-) - ale je to chutnučké :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Darina B. (danda3) ID 104195 (7.8.2010, 22:57)
Mňam, zas sem ide dobrý receptík, mňa bulgur vždy zachráni, keď neviem, čo rýchleho by som navarila, takže sa teším na Tvoju verziu!!! (clamp) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina P. (Mata406) ID 48300 (7.8.2010, 23:01)
ja ho milujem Darinka (F) (F) (F) - ani nevieš ako som Ti vďačná za jeho objavenie (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Darina B. (danda3) ID 104195 (7.8.2010, 23:07)
A ja za Tvoje variácie naň, určite vyskúšam! (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu