končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
SLADKÉ JEDLÁ |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)Parádne lievance[ recept č. 2994 zo dňa 28.11.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 20 dkg hrubej múky, 20 dkg hladkej múky, 1 PL práškového cukru, 2 žĺtky, z 2 bielkov sneh, 5 dcl mlieka, ½ droždia, štipka soli, mrazené drobné ovocie ( maliny, jahody, ríbezle), 2 PL cukru, 1 kyslá smotana, 1 vanilkový cukor POSTUP PRÍPRAVY V teplom mlieku rozmrvíme droždie, trošku cukru a necháme vykysnúť. Všetko spolu zmiešame a pridáme kvások a sneh. Cesto musí byť polotekuté necháme vykysnúť cca pol hodiny a opekáme z oboch strán. Podávame spojené lekvárom na to vymiešanú kyslú smotanu s vanilkovým cukrom. A potom polejeme rozpusteným mrazeným ovocím zmiešaným s cukrom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI pripravíme cesto, ktoré necháme pol hodiny kysnúť pečieme lievance z oboch strán mrazené ovocie s cukrom na miernom ohni necháme roztopiť ( nie variť) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Miriam F. (fehere) ID 10525, mimibazar.sk/fehere (30.1.2008, 13:00) | |
Vyzeraju fantasticky a urcite aj chutia na 1***. Aj panvicu mas suprovu.....my mame doma len na 4 lievance. | |
ODPOVEDAŤ |
Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (29.11.2007, 7:48) | |
Teda, tie aj parádne vyzerajú | |
ODPOVEDAŤ |