. .. .. .. .. .. .
. .

Plnená mäsová roláda s chrumkavou medovo-cesnakovou kôrkou - RECEPT 29444

Anna L. (anka29) ID 111855
mimibazar.sk/anka29
Oblasť: Spišská Nová Ves
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 8.9.2009
Naposledy: 11.11.2023 22:36
Aktualizácia: 11.6.2014 7:11
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 26
RODINNÉ FOTOGRAFIE 85
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 392
NÁVODY 0

MLETÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 39 návštěvníkov)


Plnená mäsová roláda s chrumkavou medovo-cesnakovou kôrkou


[ recept č. 29444 zo dňa  ]


Plnená mäsová roláda s chrumkavou medovo-cesnakovou kôrkou


POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme suroviny na roládu: 500 g mleté mäso,2 bielky a 1 žltko, 3 - 4 vajcia uvarené na tvrdo, 4 plátky sterilizovanej červenej kápie v oleji, 2 ML pažítka, 1 ML soľ, 1/2 ML mčk, 2 pečiva, 4 strúčiky cesnaku, 1/2 malej cibuľe....na zálievku: 3 PL med, 2 PL sójová omáčka, 2 strúčiky cesnaku, pár kvapiek oliv. olej, 1 ML cibuľová horčiča /alebo aj plnotučná kto akú má rád/

POSTUP PRÍPRAVY

Skvelé jedlo, ktoré sa dá jesť tak za tepla ako za studena, ako človek má proste chuť....my si to zvykneme dať k zemiakovému šalátu s olivami :o)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


...zmiešame všetky úvedané suroviny - t.j. mleté mäsko, nakrájana na maličke kúsky, prelisovaný cesnak, 2 bielka a 1 žltok, soľ, mčk, namočené pečivá v teplej vode /nadbytočnú vodu vytlačime/, na kocičky nakrájanú kápiu


..ja som dala toľko kápie, pre lepšie info...


...odtrhneme si alobal cca 40 cm viď ú, poriadne alobal olejom naolejujeme....položíme nan mixovanú masovú zmes a poriadne ju na celu časť roztlačíme prstami a do stedu a položíme uvarené vajíčka, jasom dala tri a vnútrajšom medzier medzi vájičkom som vyplnila mäsovou hmotou...kto chce môže dať vajíčka vedľa seba....kto ako má rad...


...spodnou časťou alobalu preklopíme zmes na vajíčka...a alobal odklopíme...


...ako vidno odklopený alobal...a druhú stranú urobíme obdobne...


...pekne stočená roládka :o))


...roládku ešte raz sa poriadne naolejujeme, zabalíme do alobalu a konce stočíme smerom hore aby nám výpek ostal v alobale, budeme ho potrebovať na potretie okrem medovej zálievky...vložíme do pekáča a podlejeme cca 3 dcl vody...pečtieme pri 2OO stupanoch cca 30 a potom alobal odklopíme, tak aby nám výpek sa nevylial do pekáča


...pripravíme zálievku a poriadne premiešame a potierame roládku niekoľkokrát v kombináciu s výpekom...teda do chrumkavá pečieme ďalších 30 minút


..krásne chrumkavá a do zlata upečená roládka...


..iný pohľad....


..takto vyzerá v reze...a hotovo....



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Vyprážaný encián s novými zemiačikmi a talianským dipom | Plnená mäsová roláda s chrumkavou medovo-cesnakovou kôrkou | Čoko muffiny s tvarohom a čučoriedkami z kyslého mlieka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (18.7.2010, 13:02)
Anka, roládku som dnes piekla k nedeľnému obedíku - úúúplne super a tá korka je na nej fantastickáááá (pl) (pl) (pl) http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=718323 Ďakujem krásne za skvelú chutnučkú inšpiráciu (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (19.7.2010, 11:48)
teším sa ešte viac, že chutil tak ako nám.... (pl) (pl) (pl) (pl) a ktomu ešte krásne naservirovanéééé (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (16.7.2010, 19:39)
môže to byť lahôdka (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (17.7.2010, 9:16)
...Ivetka to veru aj bola a akáááá :-) :-) :-) (jidlo) (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Dagmar H. (dasula) ID 6034, mimibazar.sk/dasula (16.7.2010, 14:26)
(Y) (zajic) zaradujem do repertoara a ocenujem hlavne to, ze pecieme a nevyprazame (Y) (Y) (Y) no a tie prisady rucia za uspech |:o) (clamp) |:o) (F) no a samozrejme aj matka (kytara) ,-)
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (17.7.2010, 9:16)
...tak to sa teším....treba odskúšať, výhodou je aj to že sa to dá papať tak studená ako aj teplo.... :-)
ODPOVEDAŤ
Zuzana C. (zch) ID 21747, mimibazar.sk/zch (16.7.2010, 14:09)
fasirku takto peciem aj ja, ale nebabrem sa s balenim do alobalu, leto to proste vytlapkam na pozadovany tvar a dam piect :-$ A nedavam tam kapiu, ale vyskusam aj tuto verziu s tvojim postupom a uvidim, co mi bude do buducnosti lahsie. A ta zalievka moze byt zaujimava (Y)
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (17.7.2010, 9:20)
...Zuzka ja túto verziu robím ešte tiež v podobnej verzii, len rozdiel je v tom že pol vajíčka obalím masovou hmotou...urobím take maxikopky a nechám piecť do zlatista bez zálievky...ale teraz sme mali chuť na niečo neobvyklé a nasladlé...mnamko (Y)..skús vyskúsať či bude chutiť
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (upravené 16.7.2010, 6:18)
túto roládu máme i my radi, niekedy to robievam i ako klasické plnené fašírky /to zasa miluje naša Lucka (pl) (pl) (pl) - ja osobne to mám radšej takto, lebo to je šikovnejšie a nemusím sa babrať s každou fašírkou zvlášť ,-) ,-) ale tú medovú korku vyskúšam, to nepoznám (L)
ODPOVEDAŤ
Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (16.7.2010, 10:05)
tak teraz si to Maťka úplne vystihla, v tejto horúčave sa hrajkať s každou fašírkou zvlásť sa mi vôbec vôbec nechcelo...to radšej (child2) (child2) (child2) (C)...odporúčam chutí znamenito pre tých ktorý majú radi medik... (Y) [A]
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu