končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Anna L. (anka29) ID 111855 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Segedínsky guláš po mojom :o))[ recept č. 29160 zo dňa 8.7.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 0,7 dcl fľašu sterilizovanej kyslej kapusty, 4OO g bravčové maso, 2 veľké cibule, 3 PL bravčová masť, 3 ML červená paprika sladká, voda na podliatie......na zátrepku: 1 ML vegety, 1 ML soli, 1 MCK, 3 PL wonchestrová omáčka, 2,5 dcl smotana na varenie stačí 10%, 3 PL hladká múka POSTUP PRÍPRAVY XXX OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ...uvaríme si kapustu do makka...kto ako má rád....postup varenie nebudem písať, každý to robí po svojom...aj ja xixi ...na masti orestujeme cibulku do skovita.... ....pridáme masko nakrájané na kocky, ppdlejeme studenou vodu cca 3 dcl, aby masko bolo pekne zaliate..dusímedo zmaknutia ...pridáme korenie a 3 ML červenej papriky sladkej....hotové a dochutené masko vlejeme do hotovej kapustičky a všetko pekne premiešeme ...pripravíme si zátrepku zo smotany na varenia, wonchestrovej omáčky /tá dodá segedínu tú správnu chuť/, sol, vegeta, MCK a hladká múka a pekne vlejeme do pripravenej kapustičky s maskom a necháme prevrieť a odstavíme a papame... ...hotová slovenská klasika a brú chuť... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |