končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Lenka B. (U Shopaholičiek) ID 16530 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Zeleninova fasirka so sojovymi bobmi alebo syrom - bez tuku ! podla mna :)[ recept č. 29031 zo dňa 4.7.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY zelenina podla chuti - davam mrkvu, petrzlen , cibulu, a mrazenu zeleninu z metra- je v nej fazula, mrkva , kukurica hrasok , zalezi co mate doma radi :) dalej rozmixovane uvarene sojove boby alebo syr v crievku , 2-3 vajcia, kukuricna muka , vegeta, sol , korenie podla chuti POSTUP PRÍPRAVY zeleninku uvarime , precedime a popucime :) neodporucam mixovat, lebo bude pripominat tu zo skolskej jedalne :D\r\nvsetky prisady zmiesame , kuk. muky pridame tolko aby cesto nebolo velmi riedke , ale aj ked nebude tuhe to nevadi ! lebo po upeceni budu super makucke :)\r\nna plech dame papier na pecenie , ten mozeme potriet olejom , a naporcujeme fasirky, dame piect do rury , kym nebudu mat farbu do zlata :)\r\n\r\nzvyknem k nim davat zemiakovu kasu a cesnakovy dressing (kysla smotana , cesnak , sol , korenie), pridavam aj foto , len trocha na okrajoch chytili farbu , kedze som sa nevedela odlepit od mmb :DDDD OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI takto asi vyzera zeleninova zmes :) uz naporcovane a pripravene na pecenie :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
magdaléna c. (megi118) ID 105517 (18.2.2014, 21:20) | |
vyzerajú krásne. | |
ODPOVEDAŤ |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (18.2.2014, 19:16) |
ODPOVEDAŤ |
Jana R. (anumati) ID 64242 (22.11.2010, 23:02) |
aj ja robievam fašírky na plechu . Aj rada papám, aj mám rada svoju figúru Ale namiesto mixovenej sóje častejšie pomixujem uvarenú pšenicu (nie úplne dohladka, len tak nahrubšie, lebo potom to nejako nedrží dobre a je veľmi mäkké) A namiesto vajec je zdravá náhrada aby to všetko spolu držalo kocka droždia. Popražím cibulku, hodím na to droždie a pražím, kým sa neroztečie a stiahnem až keď začne opäť tuhnúť. Vmiešam do zmesi. Šálka najemno postrúhaného údené tofu tomu dá aj inú dimenziu (na oklamanie zmyslov pre mäsožravých spolustolovníkov) |
ODPOVEDAŤ |
kikuska t. (jasidielko) ID 56687 (5.8.2010, 20:15) |
suprove!!! |
ODPOVEDAŤ |
iveta k. (iiivuska) ID 62172 (5.8.2010, 20:12) |
Hmmm, možno blbá otázka, ale netrvá varenie tej zel. zmesy dlhšie, koli tej fazuľke? Ešte som takú mrazenú zmes s fazuľkou nevidela. ďakujem |
ODPOVEDAŤ |
Lenka B. (U Shopaholičiek) ID 16530 (7.8.2010, 18:51) | ||
Nie , je to mrazena zmes varim to spolu tak jak to je , ale fazula je makka vzdy , a zelenina nie je rozvarena a nevarim to tak dlho ako fazulu samotnu , ale kratcuko je to myslim ze MEXICKA zmes |
||
ODPOVEDAŤ |
Amy J. (Amy22) ID 157694 (9.7.2010, 15:46) |
Mňáááám |
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (6.7.2010, 20:31) | |
skveleeeeeeeeeeeeeeeeee | |
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (5.7.2010, 6:12) | |
- veľmi chutný receptííík | |
ODPOVEDAŤ |