
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
DOMÁCE PEKÁRNE |
Andrea D. (Adusha22) ID 135731 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Pivný chlieb[ recept č. 28248 zo dňa 14.6.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 2 poháre ražnej múky, 1 1/2 pohára svetlého 10 ° piva izbovej teploty, 1/2 sáčku sušeného droždia, 2 PL krupicového cukru, 1 PL soli, 1 vajce, 2 PL rozpusteného masla, 3 poháre hladkej múky, 1 PL kmínu, 2 PL sušenej restovanej cibule (nemusí byť), 1 PL kukuričnej múky POSTUP PRÍPRAVY Výborný chlieb, milo ma prekvapil nielen svojou chuťou, ale najmä tým, že bol super šťavnatý a mäkký aj na druhý a tretí deň. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Alžbeta B. (babetka) ID 159230 (26.7.2010, 18:26) |
Vyzerá veľmi chutne, ta cibuľka sa tam "napučí" nie je suchá,tiež pekavam chlebík ale cibulový som ešte neskúšala ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Martina P. (rikinka) ID 16490 (15.6.2010, 9:01) |
Aďka, ja prvý krát počujem, že večer zarobiť kvasok a nechať do rána ![]() ![]() Dnes musím piecť chlebík, ale ak treba kvasok nechať cez noc kvasiť, tak tento tvoj určite skúsim v piatok ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Andrea D. (Adusha22) ID 135731 (15.6.2010, 15:04) |
matka, ražná múka alebo žitná, hladku... predava sa v polkilovom baleni, ja kupujem v Terne, ale mali by ju mat aj inde. Razna muka je dost specificka, ma zaujimavu chut, je tmavsia a chlieb upeceny z nej ma dlhsiu trvanlivost ako zo psenicnej. A co sa tyka kvasku, nepretecie, neboj sa, ved kukni na fotke. Existuje viacero chlebov kde sa kvasok robi uz vecer, resp, aj pomaly cely den. Kukni si moj recept Pain Levain Bread a uvidis ![]() ![]() A kukuricna nemusi byt ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Alžbeta B. (babetka) ID 159230 (26.7.2010, 18:29) | |
Adka pozri v kauflande aj tam majú dosť dobrý výber ale už sa začali snažiť aj v bille ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (15.6.2010, 8:44) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |