. .. .. .. .. .. .
. .

ZAPEKANE JAHODY s jogurtovou penou - RECEPT 27778

Slavka H. (Archaa) ID 84161
.
Oblasť: NĚMECKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 26.2.2009
Naposledy: 23.9.2019 13:55
Aktualizácia: 12.10.2010 16:19
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 6
RODINNÉ FOTOGRAFIE 47
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 104
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


ZAPEKANE JAHODY s jogurtovou penou


[ recept č. 27778 zo dňa  ]


ZAPEKANE JAHODY s jogurtovou penou


POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 citrona, 500g jahod, 1 PL vanilkoveho cukru, 1 banan, 1 vajce, 2PL krystaloveho cukru, 100g jogurtu(alebo tvarohu), 1PL sekanych mandli

POSTUP PRÍPRAVY

Citron umyjeme,osusime a nastruhame koru.Stavu vytlacime.Jahody umyjeme,odstranime stopky,osusime a asi 1/3 z mnozstva rozmixujeme s vanilkovym cukrom.
Ostatne jahody nakrajame na mensie kusky a vlozime do misy.Banany tiez nakrajame na kolieska a pridame do misy k jahodam.Pokvapkame 1 PL stavy z citrona a premiesame.Ovocie rozdelime do zapekacich misticiek.
Zltok vajca oddelime od bielka a bielko vyslahame do tuha.Zltok s cukrom vymiesame do peny,pridame jogurt alebo tvaroh,koru z citrona a zbytok stavy z neho a pridame sneh.
Na ovocie v miskach vrstvime najprv rozmixovane jahody a na to zltkovu masu.Posypeme sekanymi mandlami a nechame zapiect v rure pri 200st asi 6-8min.Zalezi podla vasej rury, ale malo by to byt do zlatohneda.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1/3 jahod rozmixovana


jahody a banany


vyslahany sneh


zltkovo-jogurtova masa


vrstvenie:ovocie + rozmixovane jahody


posledna vrstva:zltkovo-jogurtova pena,posypane mandlami


zapecene-hotovo.mnam mnam



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< ZELENINOVY KOTLIKOVY GULAS s halustickami | ZAPEKANE JAHODY s jogurtovou penou | ZEMIAKOVO-BAKLAZANOVA PANVICA s bylinkovou omackou(tip na lahku letnu veceru) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (3.6.2010, 16:40)
juj,to moze byt dobroteckaaa,Slavka 8o| (zajic) (zajic) (zajic) |:o) |:o) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (3.6.2010, 17:11)
(Y)Matka vyborne to je (zajic) (zajic) (zajic) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (2.6.2010, 17:12)
jeemine Slávka 8-| 8-| - zasa provokuješ 8o| 8o| 8o| 8o| - fúúúha, to musí byť fajnééé (zajic) (zajic) (zajic) - apropo : - dnes som i kolegynke vytlačila Tvoje srňacie ragú - tak sa tešíme z toho receptíku, onedlho urobíííím (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (2.6.2010, 17:51)
(Y) (Y) (Y)Matkaaaaa,tak budem cakat na ohlasy (Y) (Y)a zapekane jahodky urcite vyskusaj (zajic) (zajic) (zajic) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu