. .. .. .. .. .. .
. .

Rebarborovy kompot s pudingovou ryzou - RECEPT 27593

Adriana S. (adrika280) ID 34442
.
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.2.2008
Naposledy: 29.7.2018 9:04
Aktualizácia: 27.3.2011 14:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 308
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 131
NÁVODY 0

CHUŤOVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Rebarborovy kompot s pudingovou ryzou


[ recept č. 27593 zo dňa  ]


Rebarborovy kompot s pudingovou ryzou


POTREBNÉ PRÍSADY

Kompot: cca 1 kg rebarbory, 250 g kryst. cukru, 1 vanilkovy cukor, *********** Ryza: 250 g ryze, 500 ml mlieka, 500 ml vody, stipka soli, citronova kora, ******* Puding: 1 jahodovy puding, 500 ml mlieka, cukor podla chuti ( ja som dala 4 PL )

POSTUP PRÍPRAVY

Babulky toto je taky mnamozny dezertik, ze este aj teraz sa oblizujem, ked si nan spomeniem:). Nic extra, uplne jednoduchy rebarborovy kompotik a uvarena ryza v mlieku zjemnena uvarenym pudingom. Ja som pouzila jahodovy, ale kludne mozete pouzit aj vanilkovy. Pre sezonu rebarbory ako stvoreny. Tak sa hadam niekto inspiruje

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


rebarboru umyjeme, narezeme na vacsie cca 2 cm kusky, zasypeme kryst. cukrom a chvilu nechame postat. ked rebarbora postoji a pusti trochu stavu, zacneme ju pomaly zohrievat , pridame vailkovy cukor a citronovu stavu, kratko povarime, davame pozor, aby sa nam rebarbora nerozvarila. Stratila sa mi fotecka hotoveho kompotu. Asi zauradovali nejaky skriatkovia. Alebo zeby som uz mala hosipo? ( sklerozu- po nasom:) alebo ja som zabudla odfotit? No neviem, neviem, ale uz asi starnem. To je hrozneeeeeeee


umytu ryzu so stipkou dame varit do 500 ml vody ( to je moj zlepsovak, vzdy ked som dala varit ryzu rovnodo mlieka, tak mi to prichytilo. Darmo som vyplachla hrniec so studenou vodou, darmo som cely cas miesala, vzdy mi to trochu tu ryzu prichytilo, takze teraz to uz robim takto a je to OK:) ) Varime za staleho miesania , kym nie je polommakka a ak sa uz odpari voda


uz prilievam mlieko a ryzu dovarim do makka. Mliecko som napisala cca 500 ml, ale mozno bude stacit aj 400 ml. Zalezi to od ryze, treba ochutnavat, ci je dostatocne makka. Stale miesat!!!!


varenie pudingu som si tiez zjednodusila ( teda podla mna). V 500 ml mlieku rozslaham metlickou pudingovy prasok a za staleho miesania uvarim puding. Ked uz zacina hustnut, pridam cukor a chvilu povarim za staleho miesania do uplneho zhustnutia. Mam istotu, ze mi nikdy neprihori:)


uvareny ,mierne ochladeny puding zmiesame s ryzou v mlieku


no a uz len naservirujeme s rebarborovym kompotikom , prip. aj cerstvymi jahodkami. Nechajte si chutnat!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Rebarborovo-jahodove muffiny pod klobucikom | Rebarborovy kompot s pudingovou ryzou | Cicerovo-fetovy salatik >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Agelika K. (Lolall) ID 232953 (30.6.2012, 13:05)
(wash)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (9.6.2010, 23:17)
sice ryzovu kasu az tak moc nemusim,ale v takej "dezertnej" podobe, to je o inom :-p a pripomenula si mi jeden receptik,co som kedysi davno robievala, musim pospominat ako to presne bolo a nahodit :-p
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (11.6.2010, 19:23)
Janik aj ja som bola prekvapena,ze aku prijemnu zmenu chuti sposobilo pridanie toho pudingu do ryzovej kase. Fakt to bolo suprove (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (9.6.2010, 22:27)
Juuuuuuj to vypada fantasticky (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Ja som rebarboru este nejedla :-$
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (9.6.2010, 22:31)
Ahoj Boba, velmi rada ta tu vidim. Pisala som ti odkaz. Uz som si precitala, ze vela pracujes. Som rada, ze si opat medzi nami dievcatami :) Rebarborku vyskusaj je to mnamka a s tou pudingovou ryzou uplne ze mnamozneeeeeeee. A ty si tiez blizenec? (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (upravené 10.6.2010, 23:01)
Ahoj,Adka.Uz som ti odpisala.
A tuto mnamku smiem,aj ked mam dietu? Asi nie,vsak?
Aj ja sa tesim,ze som sa opat mohla medzi vami ukazat.Ani nevies,ako ste mi chybali...moje dievcata sikovne (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (30.5.2010, 21:38)
mňňňňam (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (1.6.2010, 20:15)
Veru Livka, mnam, neskutocne mnam :) (hello) (child2) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (30.5.2010, 20:39)
výborná a určite aj chutná kombinácia (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y), musím vyskúšať pokiaľ je rebarbora
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (1.6.2010, 20:15)
Ivka vyskusaj,mne to nenormalne chutilo. Skoro cele som to sama se... Fuj, az mi je hanba ,-) NO ale ked to bolo take senzacneeeeeeeee (hello) (hello) (hello) (hello) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Irena W. (irmuska) ID 105511 (30.5.2010, 20:38)
mňam, ja sa určite inšpirujem, rebarboru môžem vždy a vanilková ryža je moja najlepšia verzia ryže (zajic) (zajic) (zajic) (Y)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (1.6.2010, 20:14)
Tak uz len pustit sa do pripravy :) A vidis, ja som este nikdy tuto kombinaciu neskusala :) No , ale clovek sa uci cely zivot. A pritom je to take jednoduche (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
andrea o. (hillary) ID 61659 (30.5.2010, 20:01)
Adrika aj ja robievam ryžoví puding :-) ale takto spestrený výborným ovocím to musí byť iná dobrota (Y) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (1.6.2010, 20:12)
Andrejka, tak potom vies o com hovorim, resp. pisem :) Ja som doteraz nikdy nemiesala uvarenu ryzu s pudingom. Je to sice jednoduchy receptik, ale som z neho unesena, tak som ho posunula dalej (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (30.5.2010, 19:24)
tu sa to neja rozrebarborovalo ,-) už ju musím aj ja skúsiť, asi som jediná, čo ju ešte neskúsila :-$ a že je to mňamka, o tom nepochybujem (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (1.6.2010, 20:10)
skusaj draha, skusaj. Povedz svokruse, naj nasadi do zahradky :) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Gabriela T. (nogate) ID 22107 (30.5.2010, 14:48)
(Y) (Y) Adrika, vďaka za toľku inšpirááciu, ja jednoducho zbožňujem rebarboru |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (30.5.2010, 15:09)
Gabika , teraz je take obdobie - rebarborove :) Skoda, ze u nas rebarboru mozem iba ja :(. Moj drahy za nou nejako neumiera a ja sa musim krotit :) Toto je fakt mnamozne, verim, ze ak skusis, tak si pochutnas. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (30.5.2010, 14:01)
rebarbora moja oblubena |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)a dezertik urcite mnamooooooozny (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (30.5.2010, 14:40)
Tak Matka mnamozny. Velmi chutny a jednoduchy dezert (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu