Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Romana N. (NRomana) ID 3383 |
 |
mimibazar.sk/nromana |
Oblasť: Prešov |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 10.4.2006 |
Naposledy: 10.11.2022 11:42 |
Aktualizácia: 17.2.2016 13:53 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 57 návštěvníkov)
Mäsko v perinke :)
[ recept č. 2731 zo dňa 5.11.2007 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
hovädzie mäso, struhanka, vajicka, sol, cierne korenie, vegeta, cibula, cesnak, olej
POSTUP PRÍPRAVY
jednoduchy a chutny receptik
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
![]()
Masko si nakrajame na platky, ako na rezne. NEVYKLEPAVAME!!!!!!
![]()
-osolime, okorenime..
![]()
-vtlacame do struhanky a potom do vajicka..
![]()
-prudko opecieme z obidvoch stran na rozohriatom oleji na panvici a nasledovne ukladame na pekac..
![]()
nakrajame jednu vacsiu cibulku a asi 2 struciky cesnaku, vsetko zalezi na vasej chuti, kolko coho date. Podlejeme vodou, davam do nej aj lyzicku vegety. Prikryjeme alobalom a dame do rury dusit 220 stupnov na min.1 a pol hodiny. A makke masko podavame . Dobru chut.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
 | kristína s. (nigina) ID 32120 (16.4.2010, 15:27) |
Ja to tiež robievam, ale mäso vyklepávam v strúhanke (dám do mikrot.sáčka spolu so strúhankou). Cibule dávam aj dve veľké a bujón alebo vývar. Robila som to aj v tlakáči a to je potom oveľa rýchlejšie. Môj muž to má radšej z tlakáča, vraj je to šťavnatejšie. A robievam to aj z bravčového alebo kuracieho mäsa. Dobrá papena  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Erika S. (Erika121160) ID 132795 (16.4.2010, 15:11) |
Ja robievam toto mäso už veľmi dávno, strúhanku do mäsa vklepem a cibuľku na tom výpeku udusím do sklovita a dávam ju na mäso, keď je už v pekáči. Podlejem vodou a dám dusiť na 150 - 180 st. C na 1,5 - 2 hod. Cesnak nedávam. Super je to s ryžou.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zuzana M. (cuckaa) ID 11601 (16.4.2010, 14:26) |
ahojte,zajtra sa chystám robiť toto mäsko,len sa chcem spýtať či sa nemusí vôbec vyklepávať a tiež či do tej vody na podliatie stačí dať len vegetu,alebo to mám ešte niečím ochutiť?Ďakujem za radu.papa |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
kucharkacukrarka c. (kuchcuk) ID 96842 (20.1.2010, 13:35) |
je to fakt dobre odporucam ..no proste fantastikuš |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Ivana Ď. (plotas) ID 95692 (28.6.2009, 21:49) |
ahoj Romanka no my sme to vyskúšali dnes v tom tlakovom hrnci ale nejak sa nám to nepodarilo asi sme dali veľa vody...myslím že keby sme to robili v pekáči tak by to bolo lepšie...tak ak nabudúce budem robiť tento recept tak určite len v pekáči a potom to bude  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | silvia l. (sssilvia) ID 55672, mimibazar.sk/sssilvia (28.11.2008, 10:44) |
no tak toto je super mnamka ked sa do nej pustil, musela som mu zobrat pekáč, nech si nechá niečo aj na zajtra že ja varit každý den nebudem a dnes ju idem varit zas tak už viem, že večer zožnem úspech  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (7.6.2008, 13:29) |
hladam super receptik na zajtrajšii obedik ale asi budem robit MASKO V PERINKE hadam to bude super  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Dana R. (Danka.R) ID 24111, mimibazar.sk/dankar (22.5.2008, 13:36) |
Ja toto robím z bravčového mäska, ale nepodlievam vodou, ale bujónom, ktorý ochutím lyžicou kečupu, horčice a pridávam ešte 1-2 pretlačené strúčiky cesnaku. Je to vynikajúce. Mali sme to v sobotu na obed, len sa tak za mäskom zaprášilo.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Andrea K. (samajka) ID 19838, mimibazar.sk/samajka (22.5.2008, 13:16) |
dnes sme to urobili na obed bolo to výýýýýýýbornéééééé všetci sme si pochutnali  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Petra Z. (Petra3) ID 18029, mimibazar.sk/petra3 (2.1.2008, 12:36) |
Tak toto sme vyskúšali a chutilo nám všetkým!  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Alexandra V. (Saha) ID 521, mimibazar.sk/saha (6.11.2007, 18:19) |
Vyborny receptik Ja tam davam veeela veeela cibule...je to mnamky  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (5.11.2007, 19:33) |
no ale toto nie je cely recept......ci sa pozeram este skoro a fotky sa vkladaju? .Ja tento receptik davno poznam a chuti to aj mojmu muzickovi!.Odporucam dat do tlakoveho hrnca,mate to za 30 minut.A dobre je aj takto urobit hoci kuracie prsicka,kto ich nema rad len preto,ze sa mu zdaju suche  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Romana N. (NRomana) ID 3383, mimibazar.sk/nromana (5.11.2007, 19:35) |
No to som len vkladala, si rychla, ano moze to ist aj do tlakoveho hrnca, robi to tak aj moja stara mama. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |