
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ČO DOM DAL |
Lívia I. (livika37) ID 152564 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Špíz v zemiakovom cestíčku[ recept č. 27226 zo dňa 19.5.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Cesnačka alebo dietne párky, eidam, zemiaky, múka podľa potreby a takisto mlieko,vajíčko, vegeta, korenie, špajle POSTUP PRÍPRAVY Cesnačku nakrájame na kolieska, ktore ale ešte prerežeme na polovicu aby sa nam lepšie obalovali, syr nakrajame na kocky a striedavo napichujeme na špajlu. Nerobte ich veľké lepšie sa pracuje s menšími. Takto urobíme špízy, ktoré obalíme v hladkej múke. Pripravíme si zemiakové cestíčko : nastrúhame zemiaky ako na placky, pridáme vajíčko, vegetu a korenie. Môžete pridať aj múku ak by bolo husté rozmiešať s mliekom. Cestíčko sa zle prichytáva na špízy, preto je lepšie ak si ho pomocou vidličky najprv ucapkáme na špíz zo zrezanej strany (preto som uviedla že je dobre si cesnačku prekrojiť) a vložíme do rozpáleného oleja a potom pokryjeme ostatok špízu cestíčkom. A pomaly vysmážame. Výborne chutí aj s tatarskou. Dobrú chuť. |