. .. .. .. .. .. .
. .

Strawberry New York Style Cheesecake - RECEPT 27138

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 86833 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov)


Strawberry New York Style Cheesecake


[ recept č. 27138 zo dňa  ]


Strawberry New York Style Cheesecake


POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO : 5 polievkových lyžíc roztopeného masla, 1,25 pohára (310ml) zomletých BeBe sušienok. PLNKA : 1kg Lučiny, 500ml Salka, 4 vajcia, 1/3 (85ml) pohára múky, vanilka. ZDOBENIE : šľahačka, čerstvé jahody, želatína.

POSTUP PRÍPRAVY

Obľúbená verzia letného cheesecaku priamo z NYC. Ja som robila z polovičnej dávky do menšej tortovej formy. Mňaaaaaam.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Zomelieme BeBe keksy a v miske zmiešame s rozpusteným maslom.
Zmes utlačíme na spodok tortovej formy.
Lučinu vyšľaháme mixérom a postupne do nej zašľaháme salko.
Mixujeme, až kým nezískame hladkú zmes. Potom pridáme vajíčka a múku a ešte prešľaháme.
Zmes nalejeme do tortovej formy a pečieme pri 150 stupnoch cca 60-70 minút.
Upečený cheesecake necháme vychladiť a až potom vyberieme z formy.
Nakrájame si jahody a vyšľaháme šľahačku s troskou stuhovaču.
Vršok cheesecaku potrieme šľahačkou a poukladáme naň jahody. Pripravíme si želatínu podľa návodu a povrch jahôd ňou polejeme.
Zvyškom šľahačky dozdobíme boky cheesecaku a máme hotovo! Podávame absolútne zachladené s dobrým preskom :o)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Ružičky z MMF | Strawberry New York Style Cheesecake | Houbový Kuba >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (2.11.2010, 21:09)
Natálka, mám na teba 2 fakticke :-D
Ak chcem robit celu davku a mi jeden balik bebe nebude stacit, mozem tam pridat aj nahrubo podrvene piskoty? A tiez som sa chcela spytat, ci mi bude stacit forma 26 cm-ova, ak budem robit celu davku al. ani nie? :-$
ODPOVEDAŤ
Betka F. (wilhelmina) ID 128957 (upravené 28.5.2010, 16:28)
no dnes peciem, tak drzte palce :)
ODPOVEDAŤ
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (29.5.2010, 23:23)
Jeeej, tak dajte vediet ako chutilo. Aj ja som dnes piekla, sestre k narodkam, ale opat z luciny, nemala som cas skocit po philly ,( nevadi, hadam nabuduce (^)
ODPOVEDAŤ
Betka F. (wilhelmina) ID 128957 (30.5.2010, 20:16)
tak kolacik mal uspech...bol sice skor tak klasicky tvarohovy (lebo som robila z tvarohu a smotany) ale bol uzasny... a tu je vysledok http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=702731 (hello) (Y) |:o)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (27.5.2010, 8:40)
vyzerá úžasne a istotne aj tak chutil (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Betka F. (wilhelmina) ID 128957 (27.5.2010, 8:28)
ja by som sa chcela spytat na ten syr Lucinu...to je taky ten syr v tegliku ako n atierkove maslo? lebo v obchodaku mi ukazali ze maju len take nieco no mne sa to nezda :( a ten cheescake by som fakt chcela urobit :´(
ODPOVEDAŤ
Betka F. (wilhelmina) ID 128957 (27.5.2010, 12:41)
no uz sme sa pytali vo viacerych obchodoch a nikde Lučinu nemaju..... :´( :´( :´( nahodou neviete poradit s cim by sa to dalo nahradit? a tu Lučinu v akom obchode kupujete??? mne uz dokonca tvrdili ze sa nevyraba... :-o
ODPOVEDAŤ
Zuzana Šimkovičová (premamu) ID 58, mimibazar.sk/premamu (27.5.2010, 12:56)
Betka, ak chces vidiet ako vyzera Lucina tak si daj do googlu vyhladavat obrazky :) ale lucina sa vyraba z tvarohu a smotany, takze si kludne kup bezhrudkovy tvaroh a jemnucko do neho pridaj smotanu, tak aby to nezaclo tiect. zalezi aj podla tvojej chuti. (hello)
ODPOVEDAŤ
Betka F. (wilhelmina) ID 128957 (upravené 31.5.2010, 7:25)
..
ODPOVEDAŤ
Betka F. (wilhelmina) ID 128957 (27.5.2010, 14:52)
heh..ja som sa bala toho teglika ,-) ze to bude nieco ako natierkovy syr ,-) tak ale dakujem za radu ..spravim zrejme z toho tvarohu a smotany :^) :-)
ODPOVEDAŤ
Erika V. (Bizulatko) ID 5736, mimibazar.sk/Bizulatko (2.6.2010, 9:56)
Dá sa použiť aj nátierkové maslo bez príchute, ja používam bánoveckú pomazánku.... a chutí to výborne... |:o) (Y)
ODPOVEDAŤ
JANA B. (JOHNINKA) ID 9504, mimibazar.sk/johninka (20.5.2010, 17:20)
,-)najviac sa mi paci to spojenie Bebe keksov,Lučiny a New Yorku ,-)
ODPOVEDAŤ
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (21.5.2010, 12:51)
No Jani ,-) to si trafila ,-) znie to smiesne |:o) Ja som absolutnym zastancom pouzivania origos surovin, ale viem, ze okrem BA a okolia ma malokto pristup k Philadelphia cream cheese z rakuskych obchodov *-) a co sa BeBe tyka...v povodnom recepte su pouzite akekolvek susienky, tak hadam som to touto zamenou moc nepokazila. Nabuduce si urcite kupim Philly a potom dam vediet ci je rozdiel (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (20.5.2010, 17:00)
No to je paráda! A iste dobručké! (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (21.5.2010, 12:52)
(flower) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (20.5.2010, 16:19)
krasota (Y) (Y) (Y) musí byt vyborný |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (21.5.2010, 12:57)
Dakujem Marti, treba vyskusat (zajic) (zajic) (zajic) (hello) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (20.5.2010, 16:14)
to vyzera uuuuuuuuuzasne (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (21.5.2010, 12:58)
,-) ,-) (hello) (hello) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Linda N. (Prdelka) ID 15971, mimibazar.sk/prdelka (18.5.2010, 18:58)
A chcela by som sa opýtať, či ostanú tie pomleté keksíky také chrumkavé?? lebo ja som ho robila trošku ináč síce a mne ostali také ako keby vlhké tie keksíky a ja chcem aby boli také chrumkavé...taký som jedávala v anglicku a teda nevedela som sa dojesť (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (20.5.2010, 16:07)
Linda, priznam sa otvorene, ze sme cake zjedli bez toho, aby som si uvedomila, ci je crust vlhky alebo chrumkavy ,-) ,-) ,-) ale nabuduce, ked ho budem piect, tak si to urcite zpamatam a napisem (L) (L)
ODPOVEDAŤ
andrea o. (hillary) ID 61659 (17.5.2010, 20:09)
Natálka tomu sa povie fantastikuš receptoš (Y) jahôdky budú čoskoro tak by som skúsila (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (18.5.2010, 10:22)
Andrejka urcite vyskusaj, neobanujete |:o) |:o) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (17.5.2010, 16:27)
mnaaaaaaaaaaaaaam (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
alije k. (alka36) ID 79302 (17.5.2010, 12:40)
jooj :-p vyzera fantasticky (^) (^) (^) a urcite aj chutiii (zajic) (zajic) (zajic) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (18.5.2010, 10:22)
Je ozaj vyborny, dokonca mi ani neprisiel nejako extremne presladeny ako by som u americkeho receptu cakala :-) :-) :-) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Irena W. (irmuska) ID 105511 (17.5.2010, 12:30)
vyzerá famózne (zajic) (zajic) (zajic) (Y) |:o) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (18.5.2010, 10:19)
,-) (K) (K) (K)
ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (upravené 17.5.2010, 14:25)
Ahoj Natalka (hello)ako davno som ta tu nezazrela ,-)no,a k cheesecaku-dokonalost sama o sebe (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)urcite vyskusam,kedze tam idu vsetky moje najoblubenejsie surovinky (Y) (Y) (Y) (Y) (zajic) (zajic) (zajic) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (17.5.2010, 12:04)
Martinka :-) :-) :-) dakujem (hello) (hello) (hello). Je pravda, ze som sem prisla po niekolkych tyzdnoch, bola som prec |:o) a je tu tolko zaujimavych receptikov, ze mam co robit (clamp) (clamp) (clamp)

Budem rada, ked vyskusas cheesecake, dufam, ze vam bude chutit (L)
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (17.5.2010, 11:47)
(Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (18.5.2010, 10:18)
,-) ,-) ,-) ,-) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu