Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
 | Jana S. (JaniS.) ID 159902 (2.11.2010, 21:09) |
Natálka, mám na teba 2 fakticke Ak chcem robit celu davku a mi jeden balik bebe nebude stacit, mozem tam pridat aj nahrubo podrvene piskoty? A tiez som sa chcela spytat, ci mi bude stacit forma 26 cm-ova, ak budem robit celu davku al. ani nie?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Betka F. (wilhelmina) ID 128957 (upravené 28.5.2010, 16:28) |
no dnes peciem, tak drzte palce  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (29.5.2010, 23:23) |
Jeeej, tak dajte vediet ako chutilo. Aj ja som dnes piekla, sestre k narodkam, ale opat z luciny, nemala som cas skocit po philly ,( nevadi, hadam nabuduce  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Betka F. (wilhelmina) ID 128957 (30.5.2010, 20:16) |
tak kolacik mal uspech...bol sice skor tak klasicky tvarohovy (lebo som robila z tvarohu a smotany) ale bol uzasny... a tu je vysledok http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=702731  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Iveta S. (yvett) ID 11052 (27.5.2010, 8:40) |
vyzerá úžasne a istotne aj tak chutil  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Betka F. (wilhelmina) ID 128957 (27.5.2010, 8:28) |
ja by som sa chcela spytat na ten syr Lucinu...to je taky ten syr v tegliku ako n atierkove maslo? lebo v obchodaku mi ukazali ze maju len take nieco no mne sa to nezda a ten cheescake by som fakt chcela urobit  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Betka F. (wilhelmina) ID 128957 (27.5.2010, 12:41) |
no uz sme sa pytali vo viacerych obchodoch a nikde Lučinu nemaju..... nahodou neviete poradit s cim by sa to dalo nahradit? a tu Lučinu v akom obchode kupujete??? mne uz dokonca tvrdili ze sa nevyraba...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Zuzana Šimkovičová (premamu) ID 58, mimibazar.sk/premamu (27.5.2010, 12:56) |
Betka, ak chces vidiet ako vyzera Lucina tak si daj do googlu vyhladavat obrazky ale lucina sa vyraba z tvarohu a smotany, takze si kludne kup bezhrudkovy tvaroh a jemnucko do neho pridaj smotanu, tak aby to nezaclo tiect. zalezi aj podla tvojej chuti.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Betka F. (wilhelmina) ID 128957 (upravené 31.5.2010, 7:25) |
.. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Betka F. (wilhelmina) ID 128957 (27.5.2010, 14:52) |
heh..ja som sa bala toho teglika ze to bude nieco ako natierkovy syr tak ale dakujem za radu ..spravim zrejme z toho tvarohu a smotany  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | |  |  | Erika V. (Bizulatko) ID 5736, mimibazar.sk/Bizulatko (2.6.2010, 9:56) |
Dá sa použiť aj nátierkové maslo bez príchute, ja používam bánoveckú pomazánku.... a chutí to výborne...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | JANA B. (JOHNINKA) ID 9504, mimibazar.sk/johninka (20.5.2010, 17:20) |
najviac sa mi paci to spojenie Bebe keksov,Lučiny a New Yorku  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (21.5.2010, 12:51) |
No Jani to si trafila znie to smiesne Ja som absolutnym zastancom pouzivania origos surovin, ale viem, ze okrem BA a okolia ma malokto pristup k Philadelphia cream cheese z rakuskych obchodov a co sa BeBe tyka...v povodnom recepte su pouzite akekolvek susienky, tak hadam som to touto zamenou moc nepokazila. Nabuduce si urcite kupim Philly a potom dam vediet ci je rozdiel  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | kristína s. (nigina) ID 32120 (20.5.2010, 17:00) |
No to je paráda! A iste dobručké!  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (20.5.2010, 16:19) |
krasota musí byt vyborný  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (21.5.2010, 12:57) |
Dakujem Marti, treba vyskusat  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Linda N. (Prdelka) ID 15971, mimibazar.sk/prdelka (18.5.2010, 18:58) |
A chcela by som sa opýtať, či ostanú tie pomleté keksíky také chrumkavé?? lebo ja som ho robila trošku ináč síce a mne ostali také ako keby vlhké tie keksíky a ja chcem aby boli také chrumkavé...taký som jedávala v anglicku a teda nevedela som sa dojesť  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (20.5.2010, 16:07) |
Linda, priznam sa otvorene, ze sme cake zjedli bez toho, aby som si uvedomila, ci je crust vlhky alebo chrumkavy ale nabuduce, ked ho budem piect, tak si to urcite zpamatam a napisem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | andrea o. (hillary) ID 61659 (17.5.2010, 20:09) |
Natálka tomu sa povie fantastikuš receptoš jahôdky budú čoskoro tak by som skúsila  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (18.5.2010, 10:22) |
Andrejka urcite vyskusaj, neobanujete  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (17.5.2010, 16:27) |
mnaaaaaaaaaaaaaam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | alije k. (alka36) ID 79302 (17.5.2010, 12:40) |
jooj vyzera fantasticky a urcite aj chutiii  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (18.5.2010, 10:22) |
Je ozaj vyborny, dokonca mi ani neprisiel nejako extremne presladeny ako by som u americkeho receptu cakala  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (17.5.2010, 12:30) |
vyzerá famózne  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (upravené 17.5.2010, 14:25) |
Ahoj Natalka ako davno som ta tu nezazrela no,a k cheesecaku-dokonalost sama o sebe urcite vyskusam,kedze tam idu vsetky moje najoblubenejsie surovinky  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (17.5.2010, 12:04) |
Martinka dakujem . Je pravda, ze som sem prisla po niekolkych tyzdnoch, bola som prec a je tu tolko zaujimavych receptikov, ze mam co robit Budem rada, ked vyskusas cheesecake, dufam, ze vam bude chutit  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |