. .. .. .. .. .. .
. .

Zeleninovo-sójové fašírky. - RECEPT 2650

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZELENINOVÉ JEDLÁ

ID 10009 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Zeleninovo-sójové fašírky.


[ recept č. 2650 zo dňa  ]


Zeleninovo-sójové fašírky.


POTREBNÉ PRÍSADY

Sójový granulát-sáčok 90g, 2 vajcia, zelenina všetkého druhu, jemne posekaná petržlenová vňať, strúhanka, koreniny podľa chuti - čierne korenie, soľ, vegena, sójová omáčka, zmes korenia na fašírky, olej na vyprážanie.

POSTUP PRÍPRAVY

Ako prvé si dáme nabobtnať sójový granulát a to tak, že ho zalejeme vriacou vodou a prichutíme sójovou omáčkou, vegetou, soľou, chvíľu postojí a potom ho dáme na sitko aby z neho stiekla všetka voda. Zeleninku /môže byť aj mrazená/ si uvarte do polomäkka a potom zomelte, ja to robím mixérom s rotačnými nožmi, nemusí byť veľmi kašovitá. KUK postup.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Tak tu je všetko potrebné.
Jeden môj typ - môžete použiť aj zeleninu uvarenú v polievke.
Tu je zmixérovaná zeleninka a veľa čerstvej petržlenovej vňate posekanej to nesmie chýbať a korenie pridajte podľa fantázie, znesie toho dosť.
Pridajte k zelenine vajcia a granulát z ktorého ste dobre povytláčali prebytočnú vodu. A zmiešajte najlepšie rukami.
Aby sa dali tvarovať takéto fašírky treba k zmesi pridať aj trocha strúhanky, alebo namočený rožok, alebo ja dávam kukuričnú krupicu a potom to šupnite na pol hodiny do chladničky až potom sa budú dať formovať a obalovať v strúhanke. Pred vyprážaním ich poukladajte na servítku, aby mohla odsať prebytočnú vlhkosť.
Môžete vyprážať na horúcom oleji, postupne znižujte teplotu.
Nezabudnite dať servítkam ich obľúbený prebytočný olej.
A DOBRÚ CHUŤ najlepšie to chutí zo zemiakovým pyré.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< ŠUMIENKOVY KOLAČ | Zeleninovo-sójové fašírky. | Piškotová maškrta >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
zuzana K. (zuzza) ID 268815 (10.2.2013, 10:54)
To musím vyzkoušet!!!! :-) :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Jana K. (janka20) ID 19811, mimibazar.sk/janka20 (28.10.2007, 17:28)
Toto určite vyskúšam,vyzerá to výborne!Mimochodom Vladi,krásny tanier (Y) (Y) (Y) (Y) (PL) (PL) (PL) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp
ODPOVEDAŤ
zdenka f. (Penne) ID 120544, mimibazar.sk/penne (31.12.2010, 16:50)
Perfektne toto sa mi hodi, lebo dnes som sa snazila tymto sposobom robit kotbullar (tie svedske gulicky), ktore dufam, potom vyuzijem aj k svieckovej omacke trebars... No ale mala som tie fasirky strasne jemne, makke, tak som hladala co robit aby to bolo tuhsie. Tak pridam este struhanky a do chladnicky...

Ale trochu mi chyba kolko je k tomu asi tej zeleniny, na ten jeden sacok, aby som to nemala vsetko prilis makke.

Skusenejsim gazdinkam to netreba .. :-) ale mne hej.

Tak ak mozem tip, tymto sposobom sa daju robit kotbullar,.. ja ich najradsej ked su hotove glazujem v brusinkovom dzeme, potom so zemiakmi..alebo aj tou syrovou omackou.. su mnam (ale ja sa syru vyhybam :-)

A miesto brusinkoveho dzemu podla mna moze byt aj domaci marhulovy, ten brusinkovy je dost drahy.. :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu