
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
VLADIMIRA I. (MIMIMI) ID 10009 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Zeleninovo-sójové fašírky.[ recept č. 2650 zo dňa 28.10.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Sójový granulát-sáčok 90g, 2 vajcia, zelenina všetkého druhu, jemne posekaná petržlenová vňať, strúhanka, koreniny podľa chuti - čierne korenie, soľ, vegena, sójová omáčka, zmes korenia na fašírky, olej na vyprážanie. POSTUP PRÍPRAVY Ako prvé si dáme nabobtnať sójový granulát a to tak, že ho zalejeme vriacou vodou a prichutíme sójovou omáčkou, vegetou, soľou, chvíľu postojí a potom ho dáme na sitko aby z neho stiekla všetka voda. Zeleninku /môže byť aj mrazená/ si uvarte do polomäkka a potom zomelte, ja to robím mixérom s rotačnými nožmi, nemusí byť veľmi kašovitá. KUK postup. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Tak tu je všetko potrebné. ![]() Jeden môj typ - môžete použiť aj zeleninu uvarenú v polievke. ![]() Tu je zmixérovaná zeleninka a veľa čerstvej petržlenovej vňate posekanej to nesmie chýbať a korenie pridajte podľa fantázie, znesie toho dosť. ![]() Pridajte k zelenine vajcia a granulát z ktorého ste dobre povytláčali prebytočnú vodu. A zmiešajte najlepšie rukami. ![]() Aby sa dali tvarovať takéto fašírky treba k zmesi pridať aj trocha strúhanky, alebo namočený rožok, alebo ja dávam kukuričnú krupicu a potom to šupnite na pol hodiny do chladničky až potom sa budú dať formovať a obalovať v strúhanke. Pred vyprážaním ich poukladajte na servítku, aby mohla odsať prebytočnú vlhkosť. ![]() Môžete vyprážať na horúcom oleji, postupne znižujte teplotu. ![]() Nezabudnite dať servítkam ich obľúbený prebytočný olej. ![]() A DOBRÚ CHUŤ najlepšie to chutí zo zemiakovým pyré. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
zuzana K. (zuzza) ID 268815 (10.2.2013, 10:54) |
To musím vyzkoušet!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana K. (janka20) ID 19811, mimibazar.sk/janka20 (28.10.2007, 17:28) |
Toto určite vyskúšam,vyzerá to výborne!Mimochodom Vladi,krásny tanier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | zdenka f. (Penne) ID 120544, mimibazar.sk/penne (31.12.2010, 16:50) |
Perfektne toto sa mi hodi, lebo dnes som sa snazila tymto sposobom robit kotbullar (tie svedske gulicky), ktore dufam, potom vyuzijem aj k svieckovej omacke trebars... No ale mala som tie fasirky strasne jemne, makke, tak som hladala co robit aby to bolo tuhsie. Tak pridam este struhanky a do chladnicky... Ale trochu mi chyba kolko je k tomu asi tej zeleniny, na ten jeden sacok, aby som to nemala vsetko prilis makke. Skusenejsim gazdinkam to netreba .. ![]() Tak ak mozem tip, tymto sposobom sa daju robit kotbullar,.. ja ich najradsej ked su hotove glazujem v brusinkovom dzeme, potom so zemiakmi..alebo aj tou syrovou omackou.. su mnam (ale ja sa syru vyhybam ![]() A miesto brusinkoveho dzemu podla mna moze byt aj domaci marhulovy, ten brusinkovy je dost drahy.. ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |