. .. .. .. .. .. .
. .

KORENENÉ GRILOVANÉ KURA - RECEPT 26089

Katarína T. (studiokatja) ID 26305
.
mimibazar.sk/studiokatja
Bazárik v Čechách
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.11.2007
Naposledy: 29.4.2024 14:33 DNES
Aktualizácia: 29.4.2024 13:23 DNES
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 91|2
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 573
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 127
NÁVODY 0

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


KORENENÉ GRILOVANÉ KURA


[ recept č. 26089 zo dňa  ]


KORENENÉ GRILOVANÉ KURA


POTREBNÉ PRÍSADY

Kuracie stehná- /alebo polovičky kuraťa/ Marináda: na špičku noža šafrán, 1ČL hrubozrnná soľ, 2 nadrobno nasekané strúčiky cesnaku, 1 1/2ČL papriky, 1/4 ČL kajenského korenia, 2ČL mletého rímskeho kmínu, 1/2 ČL čerstvo mletého čierneho korenia, 1PL citrónovej šťavy, 1PL olivového oleja. 2 citróny, 2PL jemnozrnného cukru

POSTUP PRÍPRAVY

V mažiari si z ingrediencií vytvoríme zmes.
Na kurati urobíme pár šikmých zárezov. Marinádu natrieme na celú plochu kuraťa a do zárezov.
Vložíme do misy prekryjeme a vložíme minimálne na 2 hodiny do chladničky marinovať.

Pred grilovaním kura vyberieme, aby získalo izbovú teplotu.
Potom grilujeme.
Ak nie je po ruke gril, tak upečieme.


Citróny pozdĺžne prekrojíme na štvrťky, namočíme do cukru, a krátko ogrilujeme.

Podávame so šalátikom :-)))

Dobrú chuť !!!!!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Marináda - nádherná farba a božská chuť :-))))


Marináda na stehienkach a šup do chladničky "relaxovať"....


DOBRÚ CHUŤ :-)))



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< JEDNODUCHÝ ORECHOVÝ KOLÁČIK K ČAJU/KÁVE | KORENENÉ GRILOVANÉ KURA | POMARANČOVÝ ŠALÁT >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (26.4.2010, 17:26)
Katuska, tak sme cez vikend vyskusali a stehna boli vynikajuuuuuce (Y) dakujeme za super recept, urcite ho posuniem aj nasim,oni v lete griluju dost casto (L)
ODPOVEDAŤ
Katarína T. (studiokatja) ID 26305, mimibazar.sk/studiokatja (26.4.2010, 18:59)
Som rada, že chutilo :-) ja sa chystám tiež na grilovačku a budem robiť celé kuriatka na plocho. Už som to robila a boli mňááááám. (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (20.4.2010, 17:08)
nooo - to sa mi páči Katka (Y) (Y) (Y) - mám rada takéto grilovance na všetky možné spôsoby (Y) (Y) (Y) - super, vyskúšame (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Katarína T. (studiokatja) ID 26305, mimibazar.sk/studiokatja (20.4.2010, 19:28)
Ďakujem Martinka :-) :-) je to super aj ako celé kura rozkrojené a "prevalcované" ako plát v celku, po ugrilovaní sa naporcuje (Y)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (20.4.2010, 15:55)
(Y) jejda, to vyzera paradne. v sobotu ideme na chatu a budeme grilovat, tak keby som si nalozila stehna (kuracie) do tejto marinady v piatok, do soboty budu ok, ze? :-p
ODPOVEDAŤ
Katarína T. (studiokatja) ID 26305, mimibazar.sk/studiokatja (20.4.2010, 16:00)
Jani, budú úplne super, kľudne aj 24 hodín v chladničke v marináde. Tak pekný víkend a dobrú chuť (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu