končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Denis Č. (adec01) ID 164460 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Indonézske pikantné kurča[ recept č. 38216 zo dňa 13.3.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 celé kurča, 2 lyžice sladkej sójovej omáčky Ketjap A, Limetková šťava, 400 ml vody, Ajam Pedis Mix 100g, Príloha: Jazmínová ryža POSTUP PRÍPRAVY Kurča rozdelíme na kúsky a orestujeme v panvici v 2-3 lyžiciach oleja. Pridáme zmes a miešame. Pridáme 400ml vody, 2 lyžice sladkej sójovej omáčky a šťavu z limetky. Privedieme k varu a potom za občasného premiešania dusíme pokiaľ mäso nezmäkne. Soľ podľa chuti. Tesne pred dokončením doporučujem pridať pár kúskov ananásu. |
Eva K. (helferin) ID 163006 (14.3.2011, 21:08) |
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (13.3.2011, 20:57) | |
vyzerá výborne | |
ODPOVEDAŤ |
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (13.3.2011, 12:39) | |
Ty si kulinár | |
ODPOVEDAŤ |