
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
silvia v. (sivika11) ID 15302 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) PECIENKY S POROM A SAMPIONMI V SMOTANOVEJ OMACKE[ recept č. 2544 zo dňa 19.10.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie pecienky, maslo, olej, cerstve sampiony, por, sladka smotana, mlieko, hladka muka, sol, mlete cierne korenie POSTUP PRÍPRAVY na hlbokej panvici roztopime maslo s olejom /50:50/, pridame na kolieska nakrajany por, o chvilu pokrajane sampiony a vsetko spolu podusime. potom pridame ocistene a nakrajane kuracie pecienky, osolime, okorenime a znova podusime az kym pecienka nie je makka. nakoniec pridame sladku smotanu zmiesanu s hladkou mukou /ak mame malo smotany, dolejem mlieko/ a chvilu povarime aby cela omacka zhustla. podavame s ryzou alebo cestovinami. mnozstvo surovin volime podla svojej chuti - nic sa tym nepokazi, ak sa da viac poru alebo pecienok, alebo sa urobi vacsie mnozstvo omacky :-)) |