. .. .. .. .. .. .
. .

Kacica - RECEPT 2543

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 15310 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Kacica


[ recept č. 2543 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Recept na pripravu kacice

POSTUP PRÍPRAVY

Moj muz kupil kacicu. A kedze ja ju moc nemusim tak ani recepty nejak nemam.
Pomozte, co s nou.
<< Kyslá hubová polievka | Kacica | PECIENKY S POROM A SAMPIONMI V SMOTANOVEJ OMACKE >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
lenka t. (plienočka) ID 13045, mimibazar.sk/plienocka (22.10.2007, 22:30)
nič, osoliť a bachnúť piecť ;-) ;-)
ODPOVEDAŤ
Anna R. (Anci1i) ID 16868 (19.10.2007, 8:10)
Ja robím kačicu tak, že ju celú oderiem z kože, túto pokrájam na kocky, dám naspodok hlbšieho hrnca (z toho budú oškvarky), kačicu rozporcujem na kúsky, poukladám na kocky kože, posolím, dám trochu vody a dusím domäkka. Je vynikajúca, šťavnatá a vytopí sa dosť masti z koží a sadla. Podávam k nej červenú kapustu a lokše. (L) (Y)
ODPOVEDAŤ
Denisa J. (Damia) ID 3904 (19.10.2007, 11:44)
díky...akurát som rozmyšľala ako cez víkend to moje káčatko upečiem (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Veronika B. (Onika) ID 15310 (19.10.2007, 8:26)
Anna, dakujem. Takto nejako sme to robili aj doma ked som bola mala. Potom sme prestali lebo nam vzdy bolo blbo z masti. Vsak ked sme pazravy
ODPOVEDAŤ
Marcela K. (amalka1) ID 1612, mimibazar.sk/marcelak (19.10.2007, 12:50)
že odrať z kože :-o baby, veď tá je na tej kačke najlepšia (Y) treba ju len poriadne vyčistiť zo zbytkov peria, večer riadne nasoliť, uložiť do chladu, ráno prepláchnuť, znova nasoliť, šupnúť do pekáča, podliať troškou vody a pomaličky trpezlivo piecť...nič viac, mňaaam
k tomu udusenú červenú kapustu na sladko-kyslo a knedľu (Y)
ODPOVEDAŤ
Vanda P. (VandaTT) ID 2109, mimibazar.sk/vandatt (19.10.2007, 13:58)
ja tak isto, ale nasolenu ju nechavam cely den. No a pri peceni dam do vnutra cele jablko, pohlti neziaduce pachy.
ODPOVEDAŤ
Jana P. (janie) ID 2934, mimibazar.sk/janie (19.10.2007, 13:19)
ja robím rovnako, akurát ju ešte natriem červenou sladkou paprikou a posypem rascou. A robím k nej lokše. (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu