
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Alena M. (Alinka) ID 18244 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Kuracie stehná v šampiňónovej omáčke[ recept č. 13910 zo dňa 8.5.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 4 kuracie stehná, 2PL citrónovej šťavy, 2PL oleja, 1PL sušeného oregana, 1PL sušenej bazalky, 2 strúčiky lisovaného cesnaku, soľ, mleté čierne korenie Na omáčku: 2dl vody, 1PL solamylu, 250g šampiňónov, 250ml hubového vývaru z bujónu, 1 cibuľa, 1PL nasekanej petržlenovej vňate, 1 strúčik lisovaného cesnaku POSTUP PRÍPRAVY Umyté stehná dajte do vymasteného pekáča. Pripravte si marinádu: V miske zmiešajte citrónovú šťavu, olej, oregano, bazalku a pretlačený cesnak. Zmesou potrite mäso. Vložte do vyhriatej rúry a pečte asi 45 minút pri 170°C. Počas pečenia stehná podlievajte výpekom a horúcou vodou. Môžete 2x otočiť. V hrnci si medzitým pripravte omáčku: Zmiešajte vo vode kukuričný škrob a priveďte do varu. Pridajte očistené, pokrájané šampiňóny, pokrájanú cibuľu, nasekanú petržlenovú vňať, hubový vývar, pretlačený cesnak a nechajte zovrieť. Omáčku nalejte na mäso a dopečte, kým stehná nie sú mäkké. Podávajte s tarhoňou. |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (3.7.2015, 9:16) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (upravené 4.7.2015, 15:06) |
robila som s mensimi obmenami, nemala som hubovy bujon/tuto omacku,ale musim povedat,ze kto hlada,ze to bude potom chutit ako klasicka stava z maska bude sklamany,mne to bolo prilis huste,hoci som aj riedila vodou, a chutilo umelo,ale to je mozno len moj pocit,ale recept na foto vyzera ok a chutne |
ODPOVEDAŤnahlásiť |