končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
JANA B. (kosicka2) ID 20269 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Rýchla a chutná večera alebo obed[ recept č. 2541 zo dňa 18.10.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 4 ks bravčového mäska, 4 ks plátky šunky ( kuracia,morčacia alebo bravčová), 4 ks eidam syr, hladka múka na obalenie, soľ , mleté čierné korenie, olej. POSTUP PRÍPRAVY Bravčové mäsko si po okrajoch narežeme,osolíme,okoreníme a vyklepeme ako na rezne,obalíme v hladkej múke a na oleji osmažíme s oboch strán,nie moc lebo to pôjde ešte na chvíľku do rúry.Keď máme mäsko osmažene ,preložíme si to na pekáč a poukladame si na mäsko kúsky šunky a na vrch si dáme syr najlepší je eidam tehla.Zvyšok vypeku podlejeme mäsko a dáme na cca 10min.do vyhriatej rúry. Podávame to s varenou ryžou alebo hranokami,oblohu si môžte dať podľa chuti paradajka,paprika,uhorka atď.Ja som dala prílohu baranie rohy. Dobrú chuť |
Zuzana P. (zupu) ID 214321 (28.3.2012, 9:51) |
moze to byt dobre |
ODPOVEDAŤ |
JANA B. (kosicka2) ID 20269 (18.10.2007, 15:54) |
ODPOVEDAŤ |