
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
TORTY |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)Jablkovo-piškótová torta[ recept č. 2530 zo dňa 14.10.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 750g olúpaných nahrubo nastrúhaných jabĺk , 4 dl vody, 2 zlaté klasy , 6 pol.lyž.kryš.cukru, piškóty podľa potreby mne vyjdú presne 3 malé sáčky. POSTUP PRÍPRAVY Nastrúhaj si jablká.Pridaj 6 polievkových lyžic kryštáloveho cukru. Do hrnca daj 2dl vody a do vody daj jablčka s cukrom. Potom pridaj 2 zlaté klasy vymiešané v 2 dcl vody. Nechaj prejst varom. Ešte horúce pridaj trochu na v tortovej forme poukladané piškóty. Na jablká daj zase piškóty. Na piškóty zase jablká. A tak sa to opakuje až kým sa jablká neminú. :) Daj to stuhnút do chladničky. Dobre to chutí so šlahačkou. Mňam. Je to veľmi jednoduché. Keď som to zvládla ja, zvládneš to aj ty. Dobrú chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Nakrájené jablká bez šupiek (750 g ) ![]() nastrúhame ![]() Dáme do hrnca so 6 lyžicami kryštálového cukru.... ![]() a 2 dcl vody. ![]() Pridáme 2 zlaté klasy zmiešané s 2 dcl vody. ![]() Zmes necháme prejsť varom. Ja som to varila cca 10-15 minút. Treba to variť radšej dlhšie ako kratšie pretože sa nemusí zlatý klas rozpustiť a potom je tam cítiť ten prášok. ![]() Medzitým si poukladáme do tortovej formy piškóty. ![]() ešte horúcu zmes dame na piškóty a na zmes zase piškóty..... ![]() Vyšľaháme šlahačkovú smotanu a šup s ňou na tortu. ![]() Hotovo. Dáme do ladničky asi na pol hodinku. Najlepšie chutí studená ale da sa jesť aj vlažná. Mňam OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Tereza K. (therasky) ID 58449 (19.1.2009, 11:22) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |