ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)
Zapekany pangasius ....najlepsi pre moju rodinku!!!
[ recept č. 25276 zo dňa 30.3.2010 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
rybu pangasiusa - tolko kuskov kolko uzname za vhodne a podla toho ako sme hladny..., 8strucikov cesnaku , 1velku cibulu, sol, zmes korenin na ryby, olej , syr eidam
POSTUP PRÍPRAVY
Velmi jednoduchy a fajny recept ktory som si vymyslela... na oleji si oprazime na platky nakrajany cesnak a na kocky nakrajanu cibulku, ked je to pekne osmahnute... tak na to dame kusky ryb samozrejme uz osolene a okorenene a sprudka opecieme,rybku vyberieme a vypek t.j. cesnak a cibulku dame do pekaca na to poukladame rybku postruhame syr -ja dam viac syr milujeme prykrijeme alobalom a nechame piect pri teplote 180stupnov asi 20 min. Dobru chut!!! |
Jana K. (Januša1) ID 171594 (19.4.2012, 21:00) |
Najsamlepsie, nezostalo po veceri nic...dcere aj manzelovi velmi chutilo super recept  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Jana K. (Januša1) ID 171594 (18.4.2012, 18:57) |
Akurat sa pecie, som zvedava ake to bude. Ja som este dala do pekaca aj zemiaky na kolieska s drvenou rascou.Potom napisem aka mnamka to bola  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Andrea K. (anca66) ID 16418 (8.4.2010, 13:34) |
takmer navlas rovnaký recept bol uvedený na obale s pangasom, iba pod syr sa dala ešte za hrsť posekanej čerstvej petrž. vňate Na ten obal s receptom som natrafila iba jediný raz, ale hneď som si ho opísala. Môžem doporučiť, naozaj je to výborné, mnohokrát vyskúšané a som rada, že sa tu receptík objavil - neoľutujete, keď vyskúšate  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Jana K. (Jana Komancova) ID 141010 (12.4.2010, 14:14) |
to fakt bol na obale??? my kupujeme pangasa v Polsku takze neviem haha a ja ze aky original recept som si vymyslela no nic ale hlavne ze je to vyborne  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (30.3.2010, 21:56) |
to bude dobreeee urcite vyskusame, rybky mame radi... a s cesnakom a syrom...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Jana K. (Jana Komancova) ID 141010 (30.3.2010, 21:58) |
A hlavne ze som pozrela ci to tu uz nieje kdyby nahodou .....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (30.3.2010, 22:38) |
no vidis a ked mozem poradit, keby si mala moznost, recepty s fotkami (aspon hlavnou,nemusi byt cely postup) maju vacsiu sancu,ze si ich ludia vsimnu. vela dobrych receptov tu zostane nevsimnutych len preto,ze nemaju fotky. raz darmo, lepsie raz vidiet ako sto krat pocut (citat) to je este taka dobra rada na zaciatok  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |