. .. .. .. .. .. .
. .

Zapekaný Pangasius s paradajkou a paprikou - RECEPT 10501

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 16100 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)


Zapekaný Pangasius s paradajkou a paprikou


[ recept č. 10501 zo dňa  ]


Zapekaný Pangasius s paradajkou a paprikou


POTREBNÉ PRÍSADY

ryby Pangasius - podľa potreby, paradajky, papriky, cesnak, polohrubá múka, koreniny - záleží len od vás,čo dáte, dala som tam bazalku,rascu mletú, sladkú papriku mletú, trochu kari korenia. Môžeme dať aj kúsky oravskej slaniny,ale nemusíte. Na záver tvrdý postrúhaný syr a kúsok masla.

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept je časovo nenáročný a môžete ho robiť aj z kuraciny alebo bravčoviny.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Nachystáme si ryby. Veľmi som si ich obľúbila,pretože v nich nenájdete kostičky,ktoré mi dosť vadili pri konzumácii rýb. Osolíme si ich. Tento recept robievam tiež z kuracieho alebo bravčového mäsa. Postup je taký istý.
Prichystáme si pekáč,v ktorom budeme rybky zapekať a vymastíme si ho trochou oleja.
Nachystáme si polohrubú múku,koreniny - dala som tie,ktoré sú na obrázku.
Zmiešame si v miske múku s koreninami a obalíme v nich posolené ryby.
Uložíme si ich do vymasteného pekáča.
Na vrch si nakrájame cesnak a môžeme poukladať kúsky oravskej slaniny, ale nemusíte.
Tu je pokrájaný cesnak. Množstvo záleží len od vás, zvyčajne dám tak tri strúčiky.
Pripravíme si paradajky a papriky a nakrájame si ich. Papriky na prúžky a paradajky na mesiačiky. Môžete pridať aj pór, ten som teraz nemala.
Poukladáme ich na rybky. Trochu to posolíme.
Prikryjeme pekáč alobalom,dávam dve vrstvy lesklým povrchom dovnútra a dáme do rúry tak zhruba na jednu hodinu. Ryby nemusia byť dlho v rúre,ale ak to budete robiť z mäsa,určite to nechajte dlhšie.
Takto to vyzerá po odstránení alobalu.
Nastrúhame si tvrdý syr- eidam alebo goudu, už aký máte radi,dáme ho na upečené ryby a pekáč vložíme naspäť do rúry a necháme zapiecť. Ešte tak zhruba pol hodiny,uvidíme podľa syra.
A tu už je hotové jedlo,nachystané na konzumáciu. Prílohu som robila zemiaky,ale kľudne môžete urobiť k tomu ryžu. Je to veľmi chutné. DOBRÚ CHUŤ.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< tortička | Zapekaný Pangasius s paradajkou a paprikou | Syrové rohlíčky s cesnakom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Simona O. (Sim) ID 6805 (2.9.2009, 13:27)
vyskúšala som aj ja.. (jidlo) (jidlo) (jidlo) a všetkým veľmi chutilo |:o)
ODPOVEDAŤ
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (24.1.2009, 22:49)
Vyskúšala som (Y) (Y) dobručké (zajic) len som nemala čerstvú paradajku a papriku tak som dala lečo ;-) a perfektnú chuť tam urobí ten cesnak (Y) (Y) takto sa mi to podarilo http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=429785 (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Radoslava M. (Radinka) ID 16100 (25.1.2009, 11:44)
Mirka,vyzerá to perfektne. (pl)
Dobre ste si poradila s tým lečom. A čo sa týka cesnaku,robila som to aj bez neho,ale nebolo to ono. Radka
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu