Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
melania l. (lararuby) ID 130989 |
 |
Oblasť: Banská Bystrica |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 5.1.2010 |
Naposledy: 28.7.2024 12:32 |
Aktualizácia: 14.11.2012 20:35 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
DOMACE KLOBASKY V KYSLEJ KAPUSTE*****
[ recept č. 25172 zo dňa 28.3.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Domáca kvasená kapusta,údené domáce klobásky
POSTUP PRÍPRAVY
Zaúdené domáce klobásky necháme 3-4 dni odvetrať,vkladáme do 0,7 l pohárov,pomedzi povtláčame kyslú kapustu zo suda,zaviečkujeme a 15-20 minút od bodu varu sterilizujeme.Poháre plníme asi na dva prsty od vrchu. Dobrá pochúťka,chýba k nej len čerstvý chlebík. Recept na klobásy a kapustu u mňa.
DOBRU CHUT |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (17.8.2010, 19:05) |
Tie prídu na rad až v zime,ked budú aj klobásky aj kvasená kapusta  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (28.3.2010, 22:38) |
waw, Melánka, kebyže mám domáce klobásky a kapustu, určite vyskúšam ale nemám, takže si aspoň v duchu predstavujem tú skvelú chuť, pretože som to už jedla, a spomienka je teda  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (29.3.2010, 17:22) |
Teraz sme nerobili ani my,nejaké máme ešte v mraziaku,ale pred Vianocami sa polepším.Skvelú chuť ale majú,to máš pravdu,Hani.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |