končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
OMÁČKY |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | TATARSKA OMACKA Z MAJONEZY*****[ recept č. 24508 zo dňa 12.3.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Majonéza,troška bieleho vína,troška mlieka,kapary,1-2 kyslé uhorky,cibuľa,hríbiky v kyslom náleve,petržlenová vňať,citron,soľ,cukor, POSTUP PRÍPRAVY Majonézu,víno,mlieko a citronovú kôru a šťavu poriadne prešľaháme.Hríbiky bez nálevu nakrájame na drobno a pridáme k základu.Cibuľu a petržlenovú vňať posekáme na jemno,pridáme nastrúhané uhorky a šuchneme tiež na patričné miesto.Osolíme,dochutíme horčicou,zjemníme štipkou cukru. Poriadne vychladenú podávame ako sme zvyknutí. Chutí aj na preliatie varených zemiakov. DOBRU CHUT |