. .. .. .. .. .. .
. .

HRSTKOVA ***** - RECEPT 24361

melania l. (lararuby) ID 130989
.
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.1.2010
Naposledy: 28.7.2024 12:32
Aktualizácia: 14.11.2012 20:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 852
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 5
RECEPTY 272
NÁVODY 12

POLIEVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


HRSTKOVA *****


[ recept č. 24361 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Zlty polený hrach,šošovica,krúpky-najmenšie,sušené hríby,údená klobása,olej,polohrúba múka,červená paprika,vegeta-soľ,rasca,mrkva,petržlen,cesnak,voda

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji si oprážime za lyžicu múky,odtiahneme z ohňa,pridáme červenú papriku a zalejeme vodou.Pridáme rascu,vegetu,klobásu a vopred namočené hríby.Asi polhodinku varíme,pridáme preplachnutý hrach a šošovicu a necháme variť do polomäkka.Teraz je vhodný čas na vloženie pokrájanej mrkvy a petržlenu.Krúpky tiež opláchneme a dáme do hrnca k zmesi.Uvaríme do mäkka a dochutíme cesnakom,mletým čiernym korením a prípadne soľou.
Krúpiek dávame s mierou,lebo zväčšia svoj objem a strukovín tak po deci-deci a pol.

Ja pridávam aj štipľavú feferonku,vraj zo štipľavého netrafí šľak-aspoň vidíte,že som ešte tu.
Klobásku-dve po uvarení nakrájam na kolieska,aby sa ušlo všetkým.

Varím ju zvyčajne vtedy,ked sa zohrieva domáca klobáska a mne je ľúto vyhodiť voňavý vývar.

DOBRU CHUT
<< JELENIE STEHNO NA BRUSNICIACH***** | HRSTKOVA ***** | TVAROHOVA POMAZANKA S KOPROM***** >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Aneta C. (Anet_007) ID 67403, mimibazar.sk/anet-007 (9.3.2010, 17:08)
moja maminka robí hŕstkovú vždy s údenými rebrami, hmmmmmmmmm
bez mäsa si to ani neviem predstaviť, resp. bez tej chuti, bo z úden.rebier veľa mäsa teda nie je...
Je to isto PERFEKTNEEEE (Y) Musím dakedy spraviť
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (9.3.2010, 20:34)
Poriadny mäsiar nechá aj mäso,šuflikant,čo chce zbohatnúť ti aj holé rebrá predá za cenu panenky. (F) (F) (F) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (8.3.2010, 21:02)
Hrstkovú robievam, ale bez hríbov a klobásky. toto môže byť vynikajúce !!!!!!!!!!!!!!! (clamp) (clamp) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (8.3.2010, 21:10)
To je taká nediétna verzia,treba vyskúšať,možno zmeníš názor. (Y) (Y) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Želka G. (dzaja26) ID 80145 (8.3.2010, 17:22)
Mňam nemá chybu (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (child1)
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (8.3.2010, 18:19)
tak chytro variť
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (8.3.2010, 18:20)
(K) (K) (L) (F) (F) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (8.3.2010, 13:11)
Tak to aby som i ja začala jedávať štipľavé na kilá pre istotu :-D lebo ja neraz poviem, že ma trafí (smich) Hrstkovú máme radi, zvlášť moja Mimi ju miluje, kupujem hotovú namiešanú zmes na hrstkovú a nedávam klobásku...ale môžem vyskúšať, veď i do sladkej fazuľovej dávam a je mňam (Y) |:o) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (8.3.2010, 17:16)
Skús,aj s klobáskou sa dá v pohode (K) (K) (F) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu