. .. .. .. .. .. .
. .

HRACHOVA - RECEPT 51800

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

POLIEVKY

ID 265367 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


HRACHOVA


[ recept č. 51800 zo dňa  ]


HRACHOVA


POTREBNÉ PRÍSADY

polievka- Koreňovú zeleninu ,mrkva,hrach poleny zlty,vegeta,bujon,olej,2 lyz.hl.muky, udene mäso ,korenie,sladka paprika,

POSTUP PRÍPRAVY

Koreňovú zeleninu očistíme a nasekame,dáme do hrnca k udenemu mäsu,dolejeme vodu a do nej hrach, koreňovú zeleninu,a dame varit pomaly ason na hodinku., ak je meso hotove vyberieme ho,a pridáme čierne korenie ,vegetu,bujon,korenie.Počas varenia zeleniny si pripravíme zápražku.. mletú papriku a ešte krátko prehrejeme..pridáme soľ, kocku zeleninového bujónu a zápražku,petržlenovú vňaťúplne na konci, a všetko varíme aspoň 2 minuty. -udee vyberieme,urobime si medzitim domacu parenú knedlu,udusime kapustu -amame kapustu ,knedlu ,mäso
<< Košík | HRACHOVA | prva tohoročna... >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu