. .. .. .. .. .. .
. .

rusky borsc ,-) - RECEPT 23895

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

POLIEVKY

ID 6766 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov)


rusky borsc ,-)


[ recept č. 23895 zo dňa  ]


rusky borsc ,-)


POTREBNÉ PRÍSADY

3/4 kg bravcoveho pliecka,1kg hlavkovej kapusty , 3 ks mrkvy , 2 ks petrzlenu, kusok zeleru , 3 strucky cesnaku , 1 pohar sterilizovanej cvikle , 3-4 zemiaky , 1 stredny rajcinovy pretlak , bujon Na dochutenie-1 lyzica octu , bobkovy list ,cierne korenie -mlete , vegeta , petrzlenova vnat , kopor , pazitka , do hotoveho taniera-1 lyzica kslej smotany a kto che sterilizovany chren

POSTUP PRÍPRAVY

Maso uvarime v celku,do vyvaru pridame vegetu bobkovy list a bujonovu kocku a vegetu.

Nez sa masko vari pokrajame kapustu na jemno , a dame ju varit do vyvaru .

Dalej pokrajame na drobno mrkvu , petrzlen , celer , zemiaky a cibulu na ktorej vsetko orestujeme a podusime asi 10 minut .

Do podusenej zeleninky pridame precedenu sterilizovanu cviklu .

Uvarene masko vyberieme a pokrajame na kocky . Do vyvaru s kapustou pridame podusenu zeleninku s primiesanou cviklou , dobre premiesame a dochutime octom , rajcinovym pretlakom , cesnakom , vegetou , pazitkou , petrlenovo vnatou , koprom , a pridame aj precedenu stavu z cvikle .

Na zaver primiesame masko pokrajane na kocky a vsetko dobre premiesame a nechame varit kym nie je vsetko makkucke .

na tanier s borscom pridame lyzicu smotany s trochu sterlizovaneho chrenu


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

dame varit masko s bobkobym listom a bujonom,pridame aj vegetu
pokrajanu kapustu pridame do vyvaru a varime aj s maskom
pokrajanu zeleninku orestujeme a podusime na cibulke asi 10 minut
k zeleninke pridame precedenu cviklu a dobre premiesame
vyberieme makkucke masko , a pridame do kapusty s vyvarom pripravenu zeleninku
vsetko dobre premiesame a dochutime spominanymi ingredienciami ,rajcinovy pretlak , cviklova stava , cesnak , petrzlenova vnat , pazitka , kopor , vegeta , mlete cierne korenie
pridame pokrajane masko na kocky , este raz dobre premiesame a varime do makkucka
hotovo
na tanier pridame lyzicu pochutkovej kyslej smotany a pol lyzicky sterilizovaneo chrenu-DOBRU CHUT


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Rýchle cestovinky (pre 2 osoby) | rusky borsc ,-) | Ovocný koláč s posýpkou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Tinka J. (Lovumba) ID 231433 (11.2.2012, 8:27)
Och , fantasticky recept (clamp) manzel sa nevedel dojest (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Zuzana C. (zch) ID 21747, mimibazar.sk/zch (6.3.2011, 11:53)
tak som sa odhodlala a musim povedat, ze naozaj vynikajuci (clamp) Uvidim este, co nan povie muzska cast rodiny, ale zenska bola nadsena. (child2)
ODPOVEDAŤ
Zuzana C. (zch) ID 21747, mimibazar.sk/zch (3.3.2011, 14:47)
(Y) musim sa uzm konecne odhodlat na tuto dobrotu
ODPOVEDAŤ
Veronika F. (weronycka) ID 71907 (22.9.2010, 11:58)
jeeeej, ja robim taky isty..mnaaaam.. (Y)
ODPOVEDAŤ
Janka P. (Joanne) ID 6922 (22.9.2010, 11:47)
(Y)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (24.2.2010, 19:31)
boršč milujem na všetky spôsoby (Y) (Y) (Y) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina Jendrálová (jendralka) ID 84325 (23.2.2010, 19:17)
(Y) (Y) tak toto jedna z mala polievok, ktore mozem jest stale (L)
ODPOVEDAŤ
Ivana B. (1ivka) ID 20587, mimibazar.sk/1ivka (23.2.2010, 14:04)
už sa naň teším, určite čoskoro vyskúšam ^o)
ODPOVEDAŤ
Nina L. (markusko) ID 6766, mimibazar.sk/markusko (23.2.2010, 14:11)
Iva je fakt dobry , teda aspon u nas nevydrzi viac ako den ,-) ,-) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤ
Miriam D. (alex) ID 478 (23.2.2010, 14:02)
mnam ja toto jedlo velmi lubim , nikdy som ho nerobila ale urcite podla tohto receptu vyskusam (Y)
ODPOVEDAŤ
Halina M. (anilah) ID 93483 (23.2.2010, 13:11)
bujonovu kocku a vegetu nedavam,je tam maso a dost zeleniny
(Y)
ODPOVEDAŤ
Nina L. (markusko) ID 6766, mimibazar.sk/markusko (23.2.2010, 14:10)
Halina to zalezi kto ma ako rad ochutene , niektore veci v prisadach musia ostat a niektore nie , a to su tie na dochutenie . :-) :-) :-)Ja mam tento recept od svagriny z Moskvy ale urcite si ho kazdy moze prisposobit svojim zvykom (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu