
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
BRAVČOVÉ MÄSO |
Ildiko B. (Didulka) ID 54799 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) Bravčové karé na smotane s hráškom a kyslými uhorkami[ recept č. 23619 zo dňa 16.2.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY karé (alebo stehno), smotanu na varenie, sterilizovaný hrášok, kyslé uhorky, soľ, mleté aj celé čierne korenie, bobkový list, zeleninový bujón, petržlenová vňať, horčica, hladká múka na zahustenie POSTUP PRÍPRAVY Karé si nakrájame na rezne, osolíme a okoreníme ich. Rezne orestujeme na oleji a podlejeme vodou. Pridáme bobkový list, pár zrniek čierneho korenia a bujón. Pomaly dusíme. Ak už je mäsko skoro dovarené, pridáme hrášok aj s nálevom a na drobno nakrájané kyslé uhorky. Stačí tak 2-3 uhorky, aby to nebolo príliš kyselé. V smotane si rozmiešame hladkú múku a za jednu polievkovú lyžicu horčice. Rezne vyberieme. Smotanu zamiešame do vývaru a necháme prejsť varom. Pridáme ešte trošku petržlenovej vňate. Potom vložíme rezne naspäť a ešte chvíľku povaríme. A podávame so zemiakmi, cestovinami alebo aj knedľou. Každý podľa svojej chuti. Dobrú chuť! |
Vierka K. (vieridlo) ID 247221 (12.1.2018, 10:07) |
Jemine, vyborne papanicko! ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Klaudia U. (Petruskaaa) ID 72887, mimibazar.sk/petruskaaa (3.5.2010, 18:40) |
![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Katarína C. (katkazm) ID 116402 (16.2.2010, 14:28) |
![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |