končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | KURA NA KAPUSTE- Z JEDNEHO HRNCA*****[ recept č. 23341 zo dňa 10.2.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Celé kura,údená slaninka,soľ,rasca,kyslá nepreplachnutá kapusta,zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Kura umyjeme,rozpolíme a osolíme.Slaninku pokrájame na kocky a vyškvaríme. Na pekáč dáme vrstvu na hranoly pokrájaných očistených zemiakov,kapustu-nie vyžmýkanú a na to polky osoleného kuraťa.Prelejeme slaninkou,orascovíme a prikryté pečieme za občasného podlievania vodou.Ku koncu pečenia odkryjeme a dopečieme do chrumkava. Je to recept bez kopy riadov,zemiaky v kapuste majú odlišnú chuť ako ked ich varíme a kura nesmrdí o hodinu rybacinou ako ked sa pečie klasicky. A zabudla som,kura polievajte tou kapustovo-vodovou šťavou,spraví sa na ňom taká super chrúmkavá NEZDRAVA kôrka OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI zemiaky,kyslá kapusta,opražená slaninka,rozporcované kura výborné OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Zuzana K. (sasenkak) ID 9270, mimibazar.sk/sasenkak (12.2.2010, 14:32) | |
Hned v nedeľu vyskúšam | |
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (17.2.2010, 14:02) | ||
tak to bola rýchlosť | ||
ODPOVEDAŤ |
Zuzana K. (sasenkak) ID 9270, mimibazar.sk/sasenkak (17.2.2010, 13:48) | ||
Takže vyskúšané už aj zjedené ,kura bolo | ||
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (17.2.2010, 14:01) | |||
som rada,že chutilo | |||
ODPOVEDAŤ |
Ivana J. (Ambra) ID 12842 (10.2.2010, 11:36) | |
mne este nikdy nesmrdelo kurca rybacinou | |
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (upravené 10.2.2010, 19:31) | ||
Ani mne,ked sa zje hned,ale ked postojí ,čo myslíš,že ich v tých veľkovýkrmniach krmia bio pšenicou?Zobud sa,žiadne kura nevyrastie za 6 týždňov na1,5-2 kilá,toľko bordelu a chémie v kostnej a rybej múčke a podobných gebuzínach,ktorými ich krmia,len tak ľahko neuvidíš. Skús raz kura z dvora a z veľkovýkrmne a potom porovnávaj a píš | ||
ODPOVEDAŤ |
Ivana J. (Ambra) ID 12842 (11.2.2010, 22:32) | |||
moja ale ja narazam na tvoj text "kura nesmrdí o hodinu rybacinou ako ked sa pečie klasicky" trosku si ma nepochopila | |||
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (12.2.2010, 15:58) | ||||
ODPOVEDAŤ |