. .. .. .. .. .. .
. .

Pizzove slimáčiky - RECEPT 23297

Mária S. (jantarka) ID 30663
.
mimibazar.sk/jantarka
Oblasť: Nové Zámky
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 18.12.2007
Naposledy: 4.12.2016 19:46
Aktualizácia: 16.3.2016 20:03
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 10
RODINNÉ FOTOGRAFIE 13
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 3
RECEPTY 3
NÁVODY 0

PIZZA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)


Pizzove slimáčiky


[ recept č. 23297 zo dňa  ]


Pizzove slimáčiky


POTREBNÉ PRÍSADY

1 lístkové cesto, 15 dkg šunková saláma, 15 dkg syr eidam, 2-3 pol. lyžice kečupu, 1 menšia cibuľa, 1 vajce, majorán, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Lístkové cesto rozvaľkáme na plochu 30x30 cm, jeho povrch pokvapkáme olejom, potom rovnomerne rozložíme nadrobno nakrájanú salámu, jemne nastrúhaný tvrdý syr a nadrobno nakrájanú cibuľu. Potom to všetko smelo pokvapkáme kečupom (hustejší môžeme vopred v šálke zriediť trochou vody) a nakoniec ochutíme rozmrveným majoránom a soľou. Takto pripravené lístkové cesto opatrne z jedného konca zvinieme do rolády a na tácke necháme v chladničke aspoň 15 minút tuhnúť. Potom roládu naprieč krájame nožom so zúbkami na kolieska hrubé cca 7mm a ukladáme ich ležmo 1 cm od seba na plech pokrytý mastným papierom na pečenie. Každého slimáčika zvrchu ešte natrieme našľahaným vajcom. Pečieme cca 10-15 minút pri 180 °C do ružova. Odporúčam radšej párkrát kontrolovať stav pečenia. Sú jedinečné k vínku ! Obmenám receptu sa medze nekladú.
<< Cestoviny s brokolicou | Pizzove slimáčiky
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Renata Halaszova R. (aniko22) ID 136025 (6.4.2011, 20:21)
vynikajuce vyzeraju (Y) (Y) (Y)A tu slamu mam kupit v celku *-)alebo dam nech my pokrajajau?Dakujem Aniko. (F) (F) (F) (F) (L) (L) (L) (L) (velikonoce) (velikonoce16) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mária S. (jantarka) ID 30663, mimibazar.sk/jantarka (3.8.2011, 9:44)
Ja som kupila salamu nakrajanu na platky a potom som ju este porezala na sliziky a tak som ju viac-menej rovnomerne ulozila na listkove cesto. Odpovedam neskoro a tak predpokladam, ze ste si uz tie pizzove slimaciky urobili. Chutili?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva N. (leskot) ID 98318 (8.2.2010, 21:34)
Vyskúšam na tieto slimáčiky cesto podľa Egrešky - doma urobné v mixéri ..... je veľmi krehučké, asi budem musieť krájať hrubšie kolieska *-) .............. (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mária S. (jantarka) ID 30663, mimibazar.sk/jantarka (10.2.2010, 13:52)
Hlavne nech je cesto pred rozvaľkaním schladené v chladničke, aby sa ľahšie
po naplnení zvinulo do rplády a pri krájani nelepilo na nôž. pa
(hello) (pl)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu