. .. .. .. .. .. .
. .

FAZULOVICA S UDENYM KOLENOM***** - RECEPT 23030

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

POLIEVKY

ID 130989 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


FAZULOVICA S UDENYM KOLENOM*****


[ recept č. 23030 zo dňa  ]


FAZULOVICA S UDENYM KOLENOM*****


POTREBNÉ PRÍSADY

Tmavá fazula,údené koleno,trocha mrkvy a petržlenu,troška oleja,červená paprika,cesnak,feferonky,soľ, mleté čierne korenie,rasca, vajíčko a múka na domáce široké rezance

POSTUP PRÍPRAVY

Udené koleno umyjeme a dáme variť do vriacej vody spolu s vopred namočenou fazuľou bez vody.Pridáme rascu a feferonky,varíme skoro do mäkka.K tomu šupneme na kolieska nakrájanú mrkvu a petržlen,soľ,korenie a uvaríme.Koleno vyberieme,necháme vychladnúť.Do zohriateho oleja dáme papriku(nešetriť) a vlejeme do hrnca.Dochutíme cesnakom a ak je potrebné,soľou a korením.Z rezancového cesta si nakrájame široké a nie veľmi dlhé rezance,ktoré zavaríme do vriacej fazuľovice.POZOR, varom ju zahustia a staním tiež.Do hotovej pridáme chudé mäsko z kolena,ktoré nakrájame na malé kocky.
Kožu a klingy stočíme do rolky a v alobale necháme stuhnúť.

FAZULOVICA má byť pikantná a červená,žiadne nemocničné jedlo.Podávame s chrumkavým čiernym chlebom.PANI môžu ako druhý chod alobalové prekvapenie a k tomu čipoš papriku alebo horčicu a chlieb.
Nie je to žiadna dieta ,iba ak bodová_ CO VIDIM ,ZBODNEM.

DOBRU CHUT


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

údené koleno a klobása
vývar
fazuľa-tentoraz nie suchá
uvarené kolienko
mrkva a petržlen
s domácimi širokými rezancami


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Špenátový prívarok s volským okom | FAZULOVICA S UDENYM KOLENOM***** | ZAPRAVANE HRIBY_KURIATKA_podľa NASHO DEDKA***** >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lenka L. (Rea666) ID 132298 (3.10.2010, 19:46)
(Y) (Y) (Y) Ale sa mi slinky pozbiehali (Y) (Y) (Y) no takto na vecer :-) Ale vyzera super a udene z nej citim az sem (pl)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (4.10.2010, 18:35)
Varila som v sobotu,len sa po nej zaprašilo (F) (F) (F) (K) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (3.2.2010, 11:36)
Že žiadne nemocničné jedlo ;-) Melani, dávaš sem také super echt slovenské dobroty (clamp) (Y) Budem musieť aj ten jazyk vyskúšať, ešte som ho v živote nejedla, ale môže to byť chutné (jidlo) dôverujem Tvojej dlhoročnej kuchárskej praxi (Y) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (3.2.2010, 12:47)
Monika,oplatí sa vyskúšať,je výborný.Ano, ja uprednostňujem slovenské jedlá,hoci sa nevyhýbam ani novotám a experimentom.Ale radšej si dám chlieb s masťou alebo maslom ako tie Ramy ,Veta a iné umelé náhrady s kopou éčiek,ktoré sa tvaria ako maslo.Ozaj,máš tam niekoľko receptíkov,ktoré chcem vyskúšať. (Y) (Y) (Y) (L) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu