. .. .. .. .. .. .
. .

VARENY UDENY JAZYK***** - RECEPT 23026

melania l. (lararuby) ID 130989
.
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.1.2010
Naposledy: 25.2.2024 8:26
Aktualizácia: 14.11.2012 20:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 852
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 5
RECEPTY 272
NÁVODY 12

HOVÄDZIE MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


VARENY UDENY JAZYK*****


[ recept č. 23026 zo dňa  ]


VARENY UDENY JAZYK*****


POTREBNÉ PRÍSADY

Udený jazyk,voda,soľ,rasca,čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Jazyk poumývame v letnej vode a so všetkými koreninami dáme variť do hrnca s vriacou vodou.Trvá to asi hodinu-hodinu a pol.Vyberieme ho do misy so studenou vodou a pomocou noža ošúpeme.Zostane nám čisté mäsko,ktoré nakrájame na plátky a podávame s chlebom a hrachovou kašou.

Môžeme k nemu podávať tiež chren.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

údený jazyk
vybalený
nachystaný na varenie
bude aj polievočka z vývaru-stačí troška mrkvy a petržlenu
zemiaky a preplachnuté krúpky
uvarený a ošúpaný jazyk
polievka


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< KARAMELOVA POLEVA na buchty na pare***** | VARENY UDENY JAZYK***** | HRACHOVA KASA***** >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (3.2.2010, 17:35)
Mňam, mňam (jidlo) aj ja ľúbim s chrenovou omáčkou (Y) A preč s predsudkami - treba ochutnať a potom hodnotiť.
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (3.2.2010, 18:46)
VERU,predsudky nabok.Za oných čias predávali aj v takom veľkom pohári v aspiku.Kúpila som to na Morave U troch krížov,bola to fajnotka,len sa prinútiť to spraviť,určite sa to dá aj doma. (pl) (pl) (L) (flower) (hello)
ODPOVEDAŤ
Danka K. (danka1964) ID 28990, mimibazar.sk/danka1964 (3.2.2010, 11:03)
Ja ho robim s chrenovou omackou a knedlou. (clamp) ;-) (Y)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (3.2.2010, 11:07)
je to najčistejšie mäsko a dobrý je aj v aspiku (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (3.2.2010, 10:31)
Mozno sa to niekomu bude zdat nechutne ,ale jazyk je velmi jemne masko s vynimočnou chutou.My ho tiež sem-tam robievame,varim v kuchte,je to rychlejšie.Vyborne chutí s chrenovou omačkou a zemiakmi,ale davame ho varit aj do kyslej polievky,a tam chuti asi najlepšie (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (3.2.2010, 11:08)
(Y) (Y) (Y)skús aspik (L)nevedia,čo je dobré,lepšie ako šesťtýždňová kuracina nadopovaná antibiotikami
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu